NEVER STOP EXPLORING – UTFORDRING TIL BRUK AV GAMMELT SCRAPPESTASJ

0 863

Etter å ha flyttet og ryddet inn i nytt hobbyrom, slår det meg at eg har utrolig mye gammelt stasj og papir liggende. Stilen den gang jeg startet, er ikke den samme som nå. Derfor har det ofte vært vanskelig å bruke arkene. Noe av det eldste papiret av diverse leverandører har jeg derfor hevet for lenge siden. Prima har alltid vært min favoritt blant leverandørene, helt siden jeg startet å scrappe for veldig mange år siden. Noen av de eldste Primaarkene har jeg ikke hatt hjerte til å hive. Jeg satte meg en liten utfordring – å bruke noe av de gamle Primaarkene til noe nytt, i ny og moderne Primastil. Bakgrunnsarket her er fra Prima sin Pastiche collection – Heartstrings, fra 2010.  En del av blomsterutklippene er fra Primakolleksjoner fra 2011.

 

Type prosjekt: Layout
Stilart: Lag på lag – Primastil
Teknikker:  Stensilering med farget Rayherpaste. Lag på lag med 3D puter mellom. Utklipp av blomster og sommerfugler fra mønsterark. Spray med blekk.
Pynt/dekor:  Ark: Prima sin Pastiche kolleksjon – Heartstrings fra 2010. Utklipp av sommerfugler og blomster fra Primakolleksjoner fra 2011. Prima blomster fra ulike eldre kolleksjoner. Stensiler: Bakgrunnstensil til gult mønster fra Prima og teksten “Never stop exploring” fra Rayher. Den gule pasten er hvit tykk paste fra Rayher som er farget gul med Color Burst pigment. Halvperler og sort sytråd er lagt innimellom. Det er brukt sort spray som forsiktig er lagt på bakgrunnen for å lage litt effekt. Bildet har jeg tatt selv i New York, og redigert farger for å få fram de gule taxiene, i Photoshop.

 

Layouten er blitt en liten fargeklatt, med skjønn forening av gamle materialer og litt nyere Primastil.

 

Utfordrer flere til å ta tak i gamle og litt utdaterte ark fra favorittlevererandøren og lage noe i moderne stil med det.

God høsthilsen fra Kirsten

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More