Noe ekstra til festbordet

Papirprosjekter til selskap: Pose, bordpynt og etui til tåreklut

2 654

Hva med å lage noe ekstra? Nå har man jo mulighet til det med utsettelser av alle store arrangement. Får man noen gang egentlig ekstra tid før en stor dag? Personlig syns jeg alltid litt mer tid hadde vært fint, det er noe med de siste detaljer til festbordet eller den ekstra lille tingen til gjestene. I dag tenkte jeg å vise dere litt hva jeg kunne tenke meg å lage i tillegg til en stor feiring.

Type prosjekt: Pose, bordpynt, tåreklut etui
Anledning: Festbord
Stilart: Vintage
Teknikker bruk: Lag på lag
Pynt/dekor: Blomster, blonder, perler, lammeøre staude
Hovedfarge: Rosa/plomme
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin, dies, stempel

Papirprosjekter til selskap: Pose, bordpynt og etui til tåreklut

Papirprosjekter til selskap: Pose, bordpynt og etui til tåreklut

Fra tid til annet bruker jeg dette stativet laget av jern til nye prosjekter. Det er et av tre som jeg fikk laget til NM i blomsterbinding en gang for veldig mange år siden. Jeg har tidligere vist frem disse kulene dekket med blader fra stauden lammeøre. Hos oss langs kysten så har det vært så varme dager at den faktisk har fått store nok blader allerede klare til innhøsting. Kulen er laget av oasis, bladene limes på med vanlig lim. Jeg bruker limpistolen min til mye, men ikke på disse bladene. Da blir de brune. Alle blomstene er håndlaget med produkter fra Heartfelt Creations i serien Wild Rose, Classic Rose (bladene) og Lush Lilac. Båndene festes til kulen med ståltrådkramper.

Papirprosjekter til selskap: Pose, bordpynt og etui til tåreklut

Papirprosjekter til selskap: Pose, bordpynt og etui til tåreklut

Det å gi litt tilbake til gjestene sine blir alltid godt mottatt. Denne gangen ble det en forholdsvis stor gavepose. Fordelen er at posene vil pynte ganske godt opp på bordet, så da trenger man vel egentlig bare litt lys i tillegg så er det ferdig pyntet. Posen er en vanlig grå-papirpose med bunn. Det første laget papir er litt gammelt avispapir. Jeg har holdt meg til samme serien papir og de samme seriene blomster former fra Heartfelt Creations gjennom alle tre prosjektene (Wild Rose, Classic Rose (bladene) og Lush Lilac). Kakeservietten farget jeg med litt kaffe i en bolle. Mellom lagene med papir, kakeserviett og tekstfelt så har jeg puttet inn litt tykk papp for å skape litt luftige etasjer. Det gjør det lettere å plassere blomster innimellom papirene.  Rammen jeg har brukt er laget av chipboard. Den gamle typen klesklype som holder posen lukket er fortsatt i salg i noen hobbybutikker og jernvarehandel. Er du heldig så finner du de i flere størrelser.

Papirprosjekter til selskap: Pose, bordpynt og etui til tåreklut

Denne lille saken her må vel kunne kalles det lille ekstra. Jeg har nå laget mange tåreklut etuier til både bryllup og konfirmasjoner. Så utrolig mange har satt pris på et så enkelt lite produkt. Jeg har faktisk laget de som søte venninnegaver også, med personlig tekst. Iden fikk jeg kvelden før jeg selv skulle i konfirmasjon. Ikke er det særlig pent med en pakke papir på bordet, og ikke er det særlig hyggelig å sitte med nesa i veska og lete etter papir under taler. Så da fikk jeg ideen om å lage disse. En enkel løsning som godt kan ligge på bordet. Også her har jeg stort sett holdt meg til Heartfelt Creations produkter. Både arkene og formene til blomstene kommer fra serien Wild Rose, bladene er laget med Classic Rose og de små blomstene er laget med Lush Lilac.
Håper at dette kan inspirere til å lage litt ekstra nå i påsketiden 🙂
Klem Betina

close
2 kommentarer
  1. Anita skriver

    Så utrolig søte og forseggjorte saker Betina! Delikate farger, og flott sammensatt som alltid! Absolutt lekkert! ❤️🥰😘

    1. Betina Olslund skriver

      Hei Anita:) Så utrolig koselig:) Tusen takk:)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More