,

Noget sødt til børneværelset

Jeg fik en bestilling fra en, som spurgte om jeg kunne lave noget sødt til børneværelset. Ideen til denne her er skabt ud fra at jeg har lavet en anden æske a la denne her med samme blomster i, men noget mere anderledes, jeg ville gerne teste om jeg kunne få disse 2 hjerteæsker til at hænge godt sammen. Se på de kommende billeder hvordan.

Her er det færdige resultat.

Disse 2 æsker købte jeg i Søstrene Grene.

Her ser du mine udstanset blomster i foamiran, som jeg former omkring en sølvkugle for at få dem til at ligne roser, husk at bruge strygejern.

Når de alle er lavet her har jeg 4 str og selvfølgelig en del af hver str. jeg har derefter limet dem ind i boksen og med perler ind i mellem.

Her er det færdige resultat set fra oven.

Tak fordi du kiggede med
Krea hilsner Mette Janni


Posted

Translate »