NORDLYSET: AINES MINI-JOURNAL

0 681

Aine i Danmark har laget en mini-journal/Flip Book som fødselsdagskort til sin niese. Alle lommene i denne boken, med unntak av en som inneholder et gavekort, inneholder bilder av niesens far da han var liten. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Aine har laget denne spennende boken. 

Type prosjekt: Mini-journal/Flip Book
Anledning: Fødselsdag
Stilart:
Teknikker brukt:
Pynt/dekor: Washi tape, et par stickers, die cuts
Hovedfarge:
Medium som er brukt: Dobbeltsidet tape, limstift, Xyron permanent adhesive, almindelig Scotchtape, under washi tape på omslaget og Perga glue. Det sidste fordi den tørrer fuldstændigt usynligt og er derfor meget god til “metal-agtig” cardstock.
Utstyr som er brukt: Cuttlebug + dies og embossing folder, Xyron Creative station og label maker, 1 inch punch, papir guillotine, WRMK envelope punchboard, saks.

Beskrivelse av prosjektet?
Mini-journal eller flip-book med 8 sider, hvor 6 har lommer til (for exemple) rejse ephemera, små sedler, fotos m.m. Dette projekt blev lavet som et fødselsdag kort til min niece, som bor i England, derfor er den danske Europa kortet inkluderet som en sjov detalje.  Alle lommer, undtagen én (som rummer et gavekort), indeholder fotos af sin far da han var lille. Han har kunne fortælle hende om billederne og om hendes bedsteforældre.

Hvordan er prosjektet laget?
Teknikken ses her:

Størrelse på prosjektet?
14 x 14 cm.

Hva slags materialer er brukt?
Omslag er stribet cardstock med glimmer på.
Side 1, baggrund er en side fra en “mindfullness” tegne bog og et stump rød cardstock.
Side 2 er et dansk Europakort, en reprint.
Side 3 er væg tapet.
Side 4 er origami papir plus et konvolut jeg havde fået fra en veninde.
Side 5 er lavet af et stykke cardstock med kompas på og et postkort skrevet af min mor til min far i 1950.
Side 6 er bare blå cardstock med håndlave mini konvolut.
Side 7 er papir som jeg har fået fra Canada.
Side 8 er et stykke gavepapir plus mere papir fra Canada.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Omkring 4 timer, vil jeg gætte.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
De-stash og brug af glemte sager! Jeg havde ryddet op i min “craft hule”  og opdagede at der var alt for mange konvoluter i ubrugelige farver såsom sort og da jeg ikke kan lide at smide ting ud, begyndte jagten efter en måde at bruge  konvoluterne. I oprydning fandt jeg også mange små papirstumper, dem vil jeg også gerne bruge til noget. Ovenstående video blev fundet og nu har jeg lavet flere mini-journals, alle forskellige men med udspring i den samme teknik.

Foto: Aine
Publisert med tillatelse

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More