NORDLYSET: ANITAS KONFIRMASJONSKORT

0 1,319

Jeg liker Anitas kort så godt fordi det er satt sammen av ulike stilarter og det fungerer så godt sammen. Romantiske blomster og sarte blonder kombineres med et moderne motiv og “smileys”. Det passer veldig fint til den unge som skal gjennom den tradisjonsrike sermonien en konfirmasjon er – der det nye møter det gamle. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Anita har laget dette flotte kortet. 

Type prosjekt: Kort
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Romantisk
Teknikker brukt: Lag-på-lag
Pynt/dekor: Blomster, halvperler, blonde, bilde fra Pinterest
Hovedfarge: Rosa

Beskrivelse av prosjektet?
Prosessen startet med at jeg fikk en bestilling på et “sprekt” konfimasjonskort til ei jente. Jeg hadde frie tøyler når det gjaldt farge og utforming,  så da falt det ganske enkelt på et rosa kort.

Størrelse på prosjektet?
Så lenge jeg ikke har avtalt noe spesielt på størrelse,  pleier jeg ofte å bruke 6×6″.

Hva slags materialer er brukt?
Arkene jeg har brukt er både svart og hvit bazzil, i tillegg har jeg brukt mønsterarket “Smiley” fra Kort og Godt.Videre er bildet fra Pinterest,  blomstene fra WOC mens blonden er ukjent. Jeg har også brukt litt halvperler. Under bildet har jeg brukt litt osteklut som jeg farget med litt Glimmermist.

 

Foto: Anita
  Publisert med tillatelse 

 
close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More