NORDLYSET: ANN BARBROS ATC

0 940

Vi er akkurat gått inn i september og høsten står definitivt for døren. Da passer det godt å vise fram Ann Barbros vakre ATC i herlige høstfarger. Nedenfor kan du lese om hva en ATC er og hvordan Ann Barbro laget denne. 

Type prosjekt: ATC
Anledning: Høst, generell
Stilart: Naturalistisk, Artsy
Teknikker brukt: Stempling, distressing, resist

11885077_10205443910877024_3345073939107257111_n

Her har jeg laget en ATC (Artist Trading Card). Dette er små kort som måler 3,5″ x 2,5″. Disse brukes som bytte (swap) mellom kreative jenter og gutter/artister/kunstnere. Kortene lages ofte i serier på 3, 4 eller 6 og på baksiden noteres navn, “serienummer”, dato og evt hvor mange som ble laget. Dette kortet mitt har fått nr 1 av 3.

Jeg startet med å lage en liten side med bakgrunn. Stemplet med gesso som resist. Distresset hele kortet.Dette ble så skåret opp til 6 stk. 1″ x 1″ (inchie) rute og hver rute ble distresset. Disse ble så montert på sort kartong og jeg klippet kartongen 1 – 2mm større rundt hver rute (øyemål). Jeg skar så ut en hvit bakgrunn litt mindre en ferdig mål og monterte så alle bitene. Limte alt opp på sort bakgrunn med ferdig mål 3,5″ x 2,5″. Jeg distresset et diecuthjerte, monterte det på hvit bakgrunn og klippet rundt. Dette ble så distresset før det fikk noen doodle-kruseduller med tusj. Hjertet fikk et lag med Glossy Accent og fikk tørke før jeg tredde litt sort bomullstråd gjennom det. Hjertet og sediment ble så montert på kortet.

Materialbruk: Gesso, Distress Ink Pads, Art Journey Stempel, Dylusion Stempel, Tim Holtz Dies, Pigma Micron Pen, Glossy Accent, sort og hvit karton, litt bomullstråd og lim.

Jeg elsker å holde på med “småpirk” så det er nok inspirasjon for meg å SE en liten kartongrest som legger og “flyter” på arbeidsbordet. Jeg får litt dilla på ATCs innimellom for de er så gøyale å lage, bruke opp små rester fra andre prosjekter og ikke minst få prøvd ut nye teknikker jeg finner på web, i magasiner etc. Siden dette er et lite prosjekt og de lages i serie går det fort og lage noen ATCs.


The Paper Crafting takker Ann Barbro for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte ATC i magasinet og dersom du vil se mer av det Ann Barbro lager kan du besøke bloggen hennes her: SmittogSmuleFraPiabua

Foto: Ann Barbro
Publisert med tillatelse
close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More