NORDLYSET: ÅSHILDS KORT

0 932

Da jeg oppdaget Åshilds lekre kort måtte jeg bare spørre om vi kunne få publisere det i The Paper Crafting. Som mange har fått med seg bruker vi mottoet “Dare to be different” i The Paper Crafting og det er nettopp dette som også er teksten på Åshilds kort. Samtidig var det slik at Åshild utfordret seg selv og tenkte litt utenfor boksen da hun laget dette herlige kortet. Mer om det kan du lese nedenfor. 

Type prosjekt: Dobbelt kort i størrelsen 15×15.
Stilart: Clean & Simple
Teknikker brukt: Preging
Pynt/dekor: Halvperler fra Kort & Godt, klistremerkebokstaver fra Making Memories (?)
Hovedfarge: Hvitt
Utstyr som er brukt: ScorPal-brett til å prege rutemønsteret.

Dette kortet ble laget til artikkelen «Helt enkelt» i Ett trykk 04/17, hvor temaet var «prikker». Jeg er glad i enkle, stilrene kort, så bidragene til denne artikkelen syns jeg alltid er morsomme å lage. Å lage kort med utgangspunkt i et utfordringstema, fungerer godt for meg, for da får jeg hjelp til å tenke litt utenfor boksen. Det er for eksempel ikke så ofte jeg bruker romantiske halvperler på kortene mine, men når jeg kunne snike inn en grønn luring også, sammen med litt grafiske elementer i form av bokstavklistremerker, ble det ganske morsomt. Litt meg – og likevel litt annerledes.

Jeg lager, av praktiske latmannsgrunner, stort sett kort i størrelsen 15 x 15 cm. Jeg har ferdig basekartong i den størrelsen og har også kuttet til det jeg har av restepapir i samme størrelse. Og ikke minst – da vet jeg at jeg har clearbags som passer!

Kortet er veldig enkelt, og laget kun med sort og hvit kartong, i tillegg til perlene og klistremerkebokstavene. Hovedpanelet er montert på sort kartong for å lage kontrast til alt det hvite, og så har jeg satt det på limputer for å skape litt dybde. Selve kortet gikk ganske raskt å lage. Den største jobben var å prege én og én linje til rutemønsteret og deretter lime på alle perlene… Det som krever mest tid, er å klekke ut selve ideen til kortet. Det er jo rart med clean & simple-kort; det ser så enkelt ut å lage dem, men på mange måter er det mer krevende enn alt annet, for du har ingenting å skjule evt. ubalanse bak. Alt blir så synlig. Så det å bruke litt tid på å flytte de få elementene rundt om på kortet før du limer dem på, er ofte avgjørende for å få kortet til å fungere.

Blogg: Åshilds reise
Instagram: aashildh

 

Foto: Åshild 
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More