NORDLYSET: BELINDAS JULEKALENDER

0 936

Julemåneden ligger fremfor oss og mange er i ferd med å lage julekalendere i disse tider. Belinda i Norge har laget en nydelig kalender i rosa. Kalenderen er holdt i en ren og enkel stil og pyntet med et flott reinsdyr samt stjerner. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Belinda laget denne flotte kalenderen. 

Type prosjekt: Til tross for at jeg ikke har laget fyrstikkeskene selv går vel dette innunder 3D.
Anledning:  Advent/Jul
Teknikker brukt: Embossing av trepynt.
Pynt/dekor: Trepynt fra SnipArt, metallhåndtak og Twinklets diamond dust
Hovedfarge: Rosa
Medium som er brukt: Modeling Paste
Utstyr som er brukt: Flytende lim, skjærebrett,hulltang, varmepistol

Beskrivelse av prosjektet?
Dette er en liten adventskalender.

Hvordan er prosjektet laget?
Jeg har limt sammen fyrstikkesker oppå hverandre. Deretter har jeg limt radene til et kvadrat av to mønsterark med papp i midten og dekket sider og topp med mønsterark. Pyntet toppen.

Størrelse på prosjektet? 
I høyde uten reinsdyret er det ca 11 cm høyt. Med reinsdyret er det ca 22 cm høyt. Kvadratet nederst er ca 13 x 13 cm og selve kalenderen er ca 9,5 cm x 9,5 cm.

Hva slags materialer er brukt?
Som nevnt har jeg brukt fyrstikkesker, men en kan helt klart lage eskene selv. Det finnes også dieser til disse. Litt kartong, mønsterark fra Maja Design sin serie Vintage Frost Basics, flytende lim,modeling paste,trepynt,embossingpulver , Twinklets diamond dust og metallhåndtak.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
I utgangspunktet så tar det ikke så lang tid å sette sammen en slik kalender men jeg er nok det noen vil kalle en ustrukturert scrapper som har flere prosjekter på gang samtidig. Denne er laget i tre omganger men vil anslå at foruten tørketiden på modeling paste så skal du være i mål innen 3 timer alt etter som hvor mye pynt en bruker. Denne varianten har lite pynt men måtte stå natten over for å tørke skikkelig.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Adventskalendere har jeg sett utallige varianter av og disse søte, små fasinerer meg veldig. Har en forkjærlighet til Maja Design sine nydelige mønsterark og utfordret meg selv til å lage noe med noen i rosatoner da jeg egentlig er litt mer tradisjonell i fargevalg når det kommer til jul.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Du finner meg både i bloggverdenen Belindas kreative kaos og på Facebook: Belindas kreative kaos.

Foto: Belinda
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More