NORDLYSET: BELINDAS FANTASTISKE KJOLE

0 1,058

Denne kjolen er laget av papir. Det er utrolig, men sant. Det er Belinda i Norge som har laget denne kjolen, som også er en vin- eller champagneflaskeskjuler, og den er så flott! Tenk deg å dukke opp med denne i nyttårsselskapet – jeg tror ganske sikkert det ville blitt en uforglemmelig opplevelse for alle inviterte. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Belinda laget denne fantastiske kreasjonen. 

Type prosjekt: 3D
Anledning: Ble laget som bidrag i en konkurranse. Er en vinskjuler.
Stilart: Vintage.
Teknikker brukt: Preging og sverting. Fukte papir før forming. Mye prøving og feiling.
Pynt/dekor: Blonder, perlebånd, perledekor, silkebånd og blomster.
Hovedfarge: Creme/beige og bruntoner.
Medium som er brukt: Lim i forskjellige former.
Utstyr som er brukt: Dette er et prosjekt hvor hendene er mest brukt,uten tvil. Har brukt litt preger på overdelen og lagt fuktet papir rundt en lang pensel for å hjelpe til med å forme folder.

 

Beskrivelse av prosjektet? 
Vintage kjole/vinskjuler.

Hvordan er prosjektet laget? 
Jeg begynte med brystpartiet på kjolen. Har preget og svertet litt for å gi bedre inntrykk av passform. Så kuttet jeg ut bakstykkene til overdelen. Tanken min først var å lage mellomstykker i papir som skulle binde sammen front og bak,men mønsterkunnskapen glimtet med sitt fravær så det ble brukt hulltang og silkebånd både på sider og påmidten bak for å få rett fasong. Lange remser med mønsterark ble fuktet og bøyd,tørket og limt sammen for så å bli montert.
 
Størrelse på prosjektet?
Ca 30-35cm i høyde og minst 20 i bredde nederst.
 
Hva slags materialer er brukt? 
Bazzill og mønsterark fra Maja Design øverst.På midten i fronten er det et resteark og resten av mønsterarkene er fra Maja Design.Blondene er fra Aurora. Perlebåndet og silkebåndet er kjøpt privat.Perlepynt fra Marianne Design. Blomster er mest fra Papirdesign,de største ukjent.Blekk til sverting er Distress Vintage Photo.
Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet? 
Cirka 4 dager gikk det til sammen.
 
Hva inspirerte deg til å lage dette?
Inspirasjonen til denne er egentlig litt todelt. Har en venninne utenfor scrappemiljøet som jeg til tider spør om tips til hva jeg kan finne på å lage. I og med at dette skulle være med i en avstemmingskonkurranse ønsket jeg å skille meg ut. Hun kom med forslag om en vinskjuler formet som kjole og min første tanke videre var de flotte kjolene jeg har sett Kirsten Grue Hyde har tryllet fram opp igjennom årene. Har lenge hatt lyst til å prøve meg,men hadde ikke trodd at dette var anledningen hvor jeg satte igang med et slikt prosjekt. Kjempegøy,utfordrende og ga faktisk mersmak.
 
 Adresse til eventuell blogg/webside? 
Jeg er ikke den mest aktive i bloggverdenen lengre, men du finner meg her: Belindas kreative kaos
Jeg er derimot aktiv å Facebooksiden min: Belindas kreative kaos
Har også Instagramkonto hvor jeg prøver å få lagt ut alle kreasjoner: bhammersdal
 
Foto: Belinda
Publisert med tillatelse
 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA