NORDLYSET – DESEMBER

0 778

Til tross for at vi er inne i julemåneden har ikke “Nordlyset” i desember falt på et juleprosjekt. Men isteden har vi valgt ut et prosjekt som er supert som en julegave til de aller minste. Ikke bare er det en helt unik gave, det er også en ting som man kan ta fram med jevne mellomrom og ha som et koselig minne. Prosjektet er laget av Helene i Danmark.

Type Projekt: Bog/Album
Anledning: Flere små børn i familie og omgangskreds
Stilart: Mix mellem Clean and Simple, figurativ og lidt dekorativ.
Teknikker brugt: Die-cutting, stempel og farvelægning med  Zig-tusser.
Pynt Dekor: Eyelets, Glossy accent, Glitter foam, Enamel dots, bånd.
Hovedfarve: Grøn, Blå, Gulbrun.
Medium som er brugt: Glossy, Lim, skumpuder og dobbeltklæbende tape.
Udstyr som er brugt: Big-shot, Gemini Go, Misti Stamping tool.

Beskrivelse af Projektet;
En tællebog tænkt til hyggestunder mellem barn og voksen, hvor der er lagt op til lære tallene og deres værdier at kende, sammen med nærvær og samtale.

Magiske øjeblikke opstår når vi lader os inspirere af dyrene og naturens farver. Fantasien og tankerne kan flyve med ballonerne.. og måske bliver de dér tal lige pludselig lidt lettere af huske og forstå.

Hvordan er projektet lavet;
Bogen består af 11 kvadratiske kuverter. Den første er forsiden og de øvrige ti repræsenterer talrækken fra 1-10. Tallet står på forsiden af kuverten. På bagsiden er tallets værdi visualiseret af en snor der kan trækkes op af kuverten, på snoren er fastgjort det antal balloner der svarer til tallet på forsiden af kuverten. Derudover er hver side/kuvert pyntet med et lille scenarie med dyr planter og farver som også kan bruges til samtale og læring.

Størrelse på projektet; 
Kuverterne/bogen måler 11×11 cm. Den er ca 4 cm tyk.

Hva slags materialer er brugt;
Jeg har brugt kuverter i kvistkarton, design papir, stempler og dies alt sammen fra det Franske mærke 4EnScrap, Zig Clean Coler Real Brush til farvelægning af stemplerne. Forskellige kulørte eyelets, lidt glitter-foam, ringe til at samle siderne, bomuldssnor og et par stykker bånd.

Hvor lang tid gik der med at lave projektet;
Jeg har arbejdet on/of i en 3 ugers tid, men også lavet andet ind imellem. Jeg kan ikke angiv nogen nøjagtig tid.

Hvad har inspireret dig til at lave dette;
Straks jeg så dyrene første gang vidste jeg at jeg måtte lave en slags børnebog med dem, og da kuverter tillige med balloner kom i samme udgivelse var ideen til tællebogen født.

Adresse på blogg/webside;
hobitikblog.dk/aelle-baelle-taelle-bogen-endelig-kom-den-til-verden/

Foto: Helene
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More