NORDLYSET: HEIDIS FØDSELSDAGSKORT

0 1,048

Da Heidi manglet et kort en tidlig morgen svingte hun seg rundt og fikk laget dette lekre kortet i Art Nouveau-stil. Rosa og svart er alltid lekkert sammen, og med en ekte tyll-sløyfe på toppen blir kortet perfekt. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Heidi laget dette flotte kortet. 

Type prosjekt: Kort
Anledning: Fødselsdag
Stilart: Art Nouveau
Teknikker brukt: Layering, embossing, stempling.
Pynt/dekor: Sløyfe av tyll
Hovedfarge: Sort, rosa

Beskrivelse av prosjektet?
Jeg blev spontant inviteret på fødselsdagsfrokost hos min dejlige veninde og kortet er et fødselsdagskort til hende med plads til en pengegave på “ryggen” af kortet. Hun er en kvinde med stort K og skulle derfor have et kort, der er super feminint uden at være sukkersødt – og så tilsat lidt af min stil. Det blev til det her kort.

Hvordan er prosjektet laget?
Jeg startede med at lave rammen på kortet, da den har bestemt alle de øvrige mål på kortet. Rammen er lavet med en af mine yndlings dies Spellbinders Mystical Embrace i sort karton. Herefter har jeg lavet en stitched rektangel i rosa Majestic perlepapir – målene på den er 8×11,5 cm. – og den er placeret med et lag dobbeltklæbende skum under. Næste lag er en stitched rektangle et nummer mindre i Sweet design papir fra Folia. Dette lag er sat direkte på med dobbeltklæbende tape. Så har jeg skåret den forreste tag med den mellemste die i Mystical Embrace i perlemorskarton fra Søsterne Grene. Her på har jeg embosset teksten med en Embossing powder blandning, som jeg selv har mixet af sort fra Wow, Pink Perfektion fra Wow, Silent Night fra Wow og White Twinkel fra Wow. Stemplet er fra sættet “You!” fra KaiserCraft. Jeg har også embosset Pink Perfection på blondekanten af tagget. Den passer perfekt til det glimmer, der er på design papiret. Så har jeg lavet en sløjfe i råhvid blød tyl og sat den i et spænde.
Til sidst har jeg skåret selve kortdelen i tyndt hvid skiltekarton, for at sørge for, at det er rigtigt solidt. Kortdelen er 9×28 cm. – foldet på midten og sat så den passer til den yderste ramme på Mystical Embrace rammen. Kortet er holdt i farverne sort, rosa, perlemorshvid og grå.

Størrelse på prosjektet?
Kortet måler i alt 12×17 cm.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Jeg går gerne lidt til og fra mit kortprojekt og det her kort er lavet en sen aften over ca. 3 timer.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg er næsten altid en smut forbi Pinterest først og få lidt inspiration. Jeg kan dog aldrig holde mig til en opskrift, men blander gerne det, jeg ser rundt omkring og tilsætter mine egne idéer og stil. Mine to store “idoler” er Becca Feeken og Sue Wilson og kortet her er helt klart med inspiration fra begge Grand Ladies.
Og så skal man huske glitter og glimmer – altid glitter og glimmer!!! Mit livsmotto er: Glitter it! Hvis livet byder på gråvejr og sure pligter, then glitter it ! – også når det ikke gør! Rigtig god og kreativ sensommer!

Foto: Heidi
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More