NORDLYSET: IRENES JULEKORT

0 980

Irenes julekort er dekorative samtidig som de er enkle å lage. Teksten er embosset med hvitt embossingpulver og bakgrunnen er laget med Distress Ink. Irene har valgt å bruke granbar til å dekorere rundt teksten og det passer veldig fint inn med den grønne bakgrunnen. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Irene har laget disse flotte kortene. 

Type prosjekt: Kort
Anledning: Jul
Teknikker brukt: Die Cutting, stempling, embossing, blending
Pynt/dekor: Die Cuts, dots, hyssing, stickers
Hovedfarge: Grønn

15110247_10153865410631104_766077533194143280_o

Beskrivelse av prosjektet?
Dette er enkle små embossede kort som kan lages til alle anledninger. Akkurat disse er laget til jul. Alle kan klare å lage slike kort, bare de har det som trengs.

Hvordan er prosjektet laget?
Det første jeg alltid gjør når jeg skal embosse er å stryke over flaten jeg skal stemple med en antistatisk pute for at embossingpulveret bare skal feste seg der jeg har stemplet. Deretter stempler jeg med Versamark eller en annen vannmerke pute. Så strør du på hvitt embossing pulver, og bruker varmepistol for å smelte pulveret
Når embossingen er kald bruker jeg en rund blending tool og Distress ink over stemplet. Jeg begynner med den lysestefargen og så over til den mellomste og så til slutt den mørkeste. Mest av den mørkeste midt på stemplet slik at det hvite kommer ordentlig fram. Jeg tørket godt til slutt med en tørr fille for å få det hvite stemplet fremhevet.
Til slutt pyntet jeg med litt dies og stæsj.

Kransen har jeg laget ved å stanse ut en ring ved hjelp av to sirkel dies. Oppå ringen har jeg limt tett i tett med med utstansede “pine” kvister (gran kvister).

Størrelse på prosjektet?
Kortet er 4 x 4 inch

Hva slags materialer er brukt?
Hvitt glatt bazzill + rester av grønt
Versamark vannmerke stempelpute
Stempel fra Papirdesign.
Hvitt embossing pulver, jeg bruker Hero Arts, eller Cosmic Shimmer
Distress ink Chrushed Olive, Twisted Citron og Mowed Lawn
Creative Expression Pine Twig
Studio Light Holly corners
Enamel Dots Christmas fra Marianne Design.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Det tok meg under en time å lage 2 kort.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Dette var noe jeg bare testet ut, men det er mange som har kombinert embossing og distress-inker på forskjellige måter.


The Paper Crafting takker Irene for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte julekort i magasinet.

Foto: Irene
Publisert med tillatelse 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More