Irinias franskinspirerte kort

Når man lar seg inspirere av sine omgivelser i kortlaging blir kortene både minnerike og varierte. Irina fra Danmark lot seg inspirere av Paris da hun laget kortene vi viser fram i “Nordlyset” i dag. Jeg liker så godt designet på kortene – de er elegante, unike og romantiske – slik som franskmennenes hovedstad også er. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Irina lagde disse nydelige kortene. 


Type prosjekt: Kort
Anledning: Generell
Stilart: Elegance
Teknikker brukt: Stempling, tørrembossing, Fuzzy Cutting
Hovedfarge: Hvitt


- Advertisement -

Jeg er meget taknemlig og stolt over at blive spurgt om at vise mit projekt til The Paper Crafting læserne. Også fordi jeg lige er startet med at lave scrapbooking for lidt mindre end et år siden.

Jeg var i Paris for et år siden, og erindringer om turen gav mig inspiration til mit projekt. Selvom turen ikke var perfekt i en kold december/januar måned, har jeg varme minder om byen.

Jeg lavede de 5 kort (11X15 cm) for ikke ret lang tid siden. Jeg kan lide lave kort i små sæt, hvor jeg forener det samme emne, men hver kort er unikt. Serien er Vintage postkort, hvor jeg har brugt emborsing form fra Sizzix.

untitled-2 untitled-1 untitled-5 untitled-4 untitled-3

Jeg har brugt almindeligt hvid karton som jeg malede med akvarel til at lave baggrundene. Og farvet karton i de lyse nuancer som passer til baggrunden for at få kortene lidt lysere.

Jeg brugte forskellige stempler fra Sizzix, Prima og Panduro til pynt på mine kort. Sommerfuglene, blomsterne og fuglene er også stempler, som blev klippet ud og malet med akvarel. For at skabe volumen klistrede jeg nogle af detaljerne på skumtape. Jeg kan godt lide, når kort er dekoreret også inden i, med med eksempelvis stempler. Og jeg laver det tit, ligeledes i dette projekt.

Denne slags af kort rigtig nemt at lave, synes jeg. Det tog tid for mig at finder en idé og skabe den rigtig komposition. Alt andet gik stærkt.

Flere mine scrapbooking projekter og hjemedecoration med papir i kan se i bloggen www.missq.one eller på min Instagram @missq.one

Må i alle have en rigtig god dag og et kreativt humør!

fransk_kort5_missq

fransk_kort7_missq

Foto: Irina
Publisert med tillatelse

- Advertisement -

Translate »