Bordkalender i vintage-stil

Vi er i den første måneden av 2020 og hva passer vel bedre da enn å vise fram en kalender i “Nordlyset”. Denne vakre bordkalenderen i vintagestil er laget av Kjersti i Norge og ble gitt bort i venninnegave i jula. 


Type prosjekt: Kalender
Anledning: Nytt år
Stilart: Vintage
Teknikker brukt: Stempling, kutting
Pynt/dekor: Blonde, blomster, metallhjørner, halvperler, sommerfugl i tre
Hovedfarge: Brunt
Medium som er brukt: Stickles
Utstyr som er brukt: Kutte/pregebrett, flytende lim, tape og limputer


Beskrivelse av prosjektet?
Kalender laget av et staffelikort på 6’’x6’.’ Basen er 12’’x6’’ og score på 3’’ og 6’’. Prosjektet ble gitt som en venninnegave til jul og ble godt mottatt.

Hvordan er prosjektet laget?
På korteste siden festes et panel på 6’’x6’’. Den danner hovedmotivet. Innsiden, som blir bunn når det settes opp, er andre delen som får dekor.

Hva slags materialer er brukt?
Som base er brukt Bazill Twig. Bazill Java til panel. Baksiden av Papirdesign Snødryss, Til ettertanke PD15074 som øverste panel. Kalender og stempel er på Pion Memory notes, Vintage Wedding ll – PD4826 med matte av Java.
Utstyr brukt er kutte/pregebrett, flytende lim, tape og limputer. Medium brukt er stickles på sommerfuglen i tre og på blomstrene. Wink of Stella clear på sommerfuglen på Pionarket. Utstyr brukt er metallhjørner i sølv (Kort & godt), blonde, blomster, halvperler og sommerfugl i tre. Stempelet er HDS1812 fra Huldra designstudio.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Tok cirka to timer å lage.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Fikk en utfordring på å lage kalender på et scrappetreff jeg deltok på. Lokalt kaller vi det Tørlatreffet, men scrappetreffet i Ålesund er hele navnet.

Foto: Kjersti
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »