Jettes palett

Denne paletten er Jettes første forsøk med Mixed Media, og hun sier at det blir absolutt ikke det siste. Det er vi glade for for dette er virkelig noe Jette behersker til det fulle. Jeg synes malepenslene som Jette har festet midt på paletten er dekorative og med blomsten midt på blir det prikken over i-en. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Jette har laget denne flotte paletten. 


Type prosjekt: En palette i blå nuancer.
Anledning: Generell
Stilart: Mixed Media
Hovedfarge: Blå


Beskrivelse av prosjektet?
Jeg har meget længe gerne vil lave en palette med mixed media. Og har bl.a. hentet inspiration på Pinterest. Gik så i gang med det forleden dag, efter at jeg langt om længe havde fået samlet materialer sammen til det.

Hvordan er prosjektet laget?
Jeg er startet op med en ny palette,. Som det første smurte jeg   hvid Gesso på. Da det var tørt, begyndte jeg først rigtig at finde materialer frem til det hele. Jeg kom så hvid Paste gennem forskellige stencil, og så fik det hele lov at vente til næste dag.
Jeg har limet blonder og noget andet bånd jeg havde liggende på. Desuden har jeg sat nogle store flade stofblomster på i midten af det hele. Dette bl.a. for at have noget at gå ud fra.
Jeg har sat to gipsfigurer oven på blomsterne, for at forhøje midterpunktet. De 3 pensler jeg har brugt, er faktisk gamle pensler, jeg havde liggende, fra før i tiden. Så der er også lidt genbrug.
De store blade er metalblade, og de blev limet på.
Derefter fik det hele en omgang med sort Gesso, så alt var dækket, og fik lov at tørre til næste dag.
Næste step i projektet var at sætte to metalblomster over på penslerne, og desuden satte jeg flere stofblomster på, af en anden slags en de første. Igen skulle det så dækkes med sort Gesso. Da jeg havde fået det hele tørt med varmepistolen, begyndte jeg at komme 4 forskellige vandfarver fra Prima på. Alle 4 var pastelfarver, med skinnende effekt.
Det endte med at blive alt for lyst efter min smag, så jeg hældte lidt turkisblå farvepulver fra Lindy’s lidt rundt omkring, og så sprøjtede med med lidt vand, hvor jeg gerne ville have farven hen. Og nu begyndte de farver jeg ville have at komme rigtig frem. Desuden har jeg brugt mørkeblåt pulver også, samt en anelse sort. Den sorte kom jeg på med pensel, for bedre at kunne styre det.
Dette er mit første rigtige projekt med mixed media, men så afgjort ikke det sidste.

Størrelse på prosjektet?
Størrelsen på det hele er 29,5 cm x 19,7 cm.

Hva slags materialer er brukt?
Materialer jeg har brugt:
Hvid Paste.
Hvid og sort Gesso.
Lindy’s Magical Shaker: Guten Tag Teal, Black Forest Black og Bavarian Blue.
Prima Metallic Pastel Accent.
Bogbinderlim og limpistol.
Silikoneforme.
Stengips.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Troldinden

Foto: Jette
Publisert med tillatelse

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.