NORDLYSET: JULIES KONFIRMASJONSKORT

0 521

Julies konfirmasjonskort er formet som en billett som er brettet. Dette har hun fått til ved å bruke en die. Dies er også brukt for å lage motivet på selve kortet, og jeg liker så godt måten Julie har farget blomstene på og at den samme fargen brukes på ordet “Konfirmation”. Julie har laget dette flotte kortet i to ulike farger og du kan lese mer om det nedenfor.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Konfirmation
Teknikker brukt: Die cutting, sverting
Pynt/dekor: Halvperler, Die Cuts
Hovedfarge: Rosa og blå
Utstyr som er brukt: Skæremaskine, bigshot, lim, tape, sværte.

Beskrivelse av prosjektet?
Projektet er lavet med en ”billet die” som foldes, det er pyntet centralt med blomster og rakler, der er mulighed for at sætte en tag imellem nogle af lagene eller sætte et skrivefelt på bagsiden.

Hvordan er prosjektet laget?
Jeg har første udstanset selve kortbasen med kvistkarton, og mønster papiret, begge dele er sværtet, og limet på, herefter udstanser jeg blomsterne og sværter dem i midten, samme sværte bruger jeg til matten på “konfirmation”. Jeg limer først blomsterne på, og arbejder ud fra dem, her efter kommer bladende og til sidst rankerne.

Hva slags materialer er brukt?
Jeg har brugt kvistkarton til basen, prima marketing til mønsterpapiret, Lady E blomster die, 4enscrap dies til rankerne, Studiolight essentials dies til basen.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Tror det har taget en time at lave. Den første tager altid længere tid end nr to og tre.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Blogg: Bonde’s
You Tube: Julie Bonde

Foto: Julie
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More