NORDLYSET: KARIANNES HYLLEKORT

0 1,152

Kariannes hyllekort er et spennende papirprosjekt. Kortet er, slik Karianne skriver, et allbrukskort – det passer til enhver mottaker. Noe av det som gjøt kortet ekstra spennende er det at man kan tilpasse det til mottakeren med å fylle hyllene med småting man vet mottakeren vil kjenne seg igjen i og sette pris på. Nedenfor kan du lese om hvordan Karianne har laget dette flotte kortet. 

Type prosjekt: 3D kort
Anledning: Allbrukskort, til begge kjønn
Stilart: Vintage/steampunk
Teknikker brukt: Bretting, sverting, 3d oppbygging
Pynt/dekor: Utklipp og Die Cuts, samt liten trådsnelle og glitterflaske som jeg har fått i gave en gang.
Hovedfarge: Brun
Medium som er brukt: Tacky Glue, Distress ink walnut stain
Utstyr som er brukt: Sjærebrett, skjærematte, linjal, kniv, Bigshot og dies.
Evt. andre opplysninger: Kortet er laget helt ut i fra egen fantasi og har desverre ingen mal, selvom flere har spurt meg om det. 

Beskrivelse av prosjektet?
Et hyllekort som er laget som et bokkort, på 15×15 cm. Arkene som er brukt har bilder av hyller, og derfor er selve hyllene laget etter arket. Pynt og innhold er delvis laget selv og delvis ferdige elementer som er limt inn. 

Hvordan er prosjektet laget?
Jeg startet med mønsterarket med hyllebilde på, og målte meg til kortet utifra det. Basen på kortet er kraftkartong, og det samme er «trekkspilldelen» av boken og selve hyllene. Også bokstavene på forsiden er kraft, men disse er stemplet med distress og svertet. 

Når jeg hadde målt meg frem til hvilken størrelse jeg kunne laget kortet i, valgte jeg å skjære ut innmaten i hyllene på et ark, samtidig som jeg hadde et likt ark som skulle få ha hel hylle. Selve hyllene er enkelt laget med brettet kraft kartong som er limt fast i bakvegg og fremvegg. Pynten inni er bygget ut med litt putetape for å få mest mulig dybde i kortet. 

Fremsiden er dekorert med masse skuffer som ikke alle vil lukke seg, sammen med et enkelt ur, fra ark i samme serie, og bokstaver jeg har kuttet med Tim Holtz sitt alfabet. 

Størrelse på prosjektet?
15×15 cm

Hva slags materialer er brukt?
Jeg har brukt tre Bazzill kraftkartong, to mønsterark fra ScrapBerry’s “Words live forever”, Distress stempelpute “Walnut stain”, putetape, tacky glue, kniv og tålmodighet.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
6-8 timer

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg er designer i Scrappiness, og det var ønske om at en serie nye ark skulle brukes. Jeg kjeder meg fort ved å lage vanlig flate kort, så jeg ville gjøre noe litt annerledes, og hyllene passet jo helt perfekt!


The Paper Crafting takker Karianne for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte hyllekort i magasinet og dersom du ønsker å se mer av det Karianne lager kan du besøke hennes blogg her: Kariannes Papirunivers

Foto: Karianne
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA