Katrines julekort

Katrines julekort er laget i herlig julerødt. Katrine har i år laget alle sine julekort med utgangspunkt i en dies som hun har kjøpt fra Jeanines Art. Idéen med å bruke samme type dies på julekortene er god – for som de fleste kortlagere vet kan det å tenke ut et nytt design til kort som skal masseproduseres være tidskrevende. Mange velger derfor å bruke noe av det samme designet på flere av kortene. Bildet og pynten som Katrine har valgt å bruke på dette kortet passer fint til hverandre og nedenfor kan du lese mer om hvordan Katrine laget dette vakre kortet. 


Type prosjekt: Julekort
Anledning: Jul
Teknikker brukt: Brukt dies som utgangspunkt for kortet. Stanset ut et motiv som passer til diesen. Stanset ut blader med en Martha Stewart punch.
Pynt/dekor: Blomster fra Kort og Godt og Wild Orchid Craft. Halvperler fra Panduro. Metallkork med stempel fra norsk stempelblad. Bånd nederst på kortet.
Hovedfarge: Rødt og hvitt
Medium som er brukt: Glitterlim, Snow glitter pen.
Utstyr som er brukt: Dies, punch.


Beskrivelse av prosjektet?
Julekort.

Størrelse på prosjektet?
15×15 centimeter.

Hva slags materialer er brukt?
Hvit kartong, rød bazill, motiv fra Pion design.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Cirka 2 timer.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Lager alltid noen julekort til nærmeste familie og venner og i år tok jeg utgangspunkt i min nyinnkjøpte dies fra Jeanines Art som jeg har brukt på alle mine julekort.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Facebook:
Katrines kort
Instagram:
katrinehsverden

 Foto: Katrine
Publisert med tillatelse

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.