Kristins hjerteboks

Med Valentines Day rett rundt hjørnet og den norske morsdagen førstkommende søndag passet det veldig godt å vise fram Kristins vakre hjerteboks i TPC Magzine denne onsdagen. Blomstene på esken, som Kristin har laget selv, passer så fint til stemplene. Fargebruken er delikat og man får klare vårassosiasjoner av Kristins vakre boks. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Kristin gikk fram å lage hjerteboksen. 


Type prosjekt: Hjerteboks til Valentine
Anledning: Valentine, vertinnegave, til en venn
Teknikker brukt: Forming av blomster, fargelegging
Pynt/dekor: Glitter, perler, decorative tape, Nuvo Crystal Drops, Wink of Stella, Prills. 
Hovedfarge: Hvit, rosa og rød
Medium som er brukt: Nuovo mousse, Prima Acrylic Paint, glitterpaste, stempelputer, foam til blomster.
Utstyr som er brukt: Stempelplattform, Sizzix Big Shot, Heartfelt Flower Shaping Kit, limpistol, skjærebrett, varmepistol, Dove blender. 


Beskrivelse av prosjektet?
Hjerteboks

Hvordan er prosjektet laget? 
Start med å legge diesen på papiret du skal bruke og tegne rundt. Klipp så ut og du har en mal. Lag en til for bruk på baksiden. Så trenger du to lengder som måler 2 1/2″ x 9. Score på 1/2″ på lengden og den ene kortsiden. Klipp hakk på langsiden der du har 1/2″ for å kunne få den rundt hjertet. Lim de to sammen på kortsiden. Da er det klart til å lime de på hjertet du har klart fra tidligere. Start med der du har limt sammen oppe i buen. Overlapp nede i spissen. Lim det andre hjertet på i bunnen for å skjule det du har limt på. Mønsterarket er 2″ x ca 8. start å lime oppe i bøyen og klipp til lengden i spissen. Til slutt ser boksen slik ut.

Sett denne boksen på et nytt papir og tegne rundt, da kan du lage lokk som blir litt større. Lengdene på lokket måler 1 1/2″ x 9″. Score på 1/2″ her også. Gjenta prosessen med å klippe hakk og lime. På lokket stemplet jeg teksten på hjertet som skulle på toppen, før jeg limte det på.

Størrelse på prosjektet?
Cirka 4 1/4 x 4″

Hva slags materialer er brukt?
Bazill hvit og pomegranate, Heartfelt Love Collection dies, ark og stempler. 

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Cirka 4-5 timer.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg så en lignende boks på Heartfelts blogg. 

Foto: Kristin
Publisert med tillatelse

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.