,

Lindas eske i papir

Lindas eske er både elegant og stilfull. Esken er laget i forbindelse med et bryllup og jeg liker godt fargekombinasjonen Linda har valgt å bruke på esken. Ved å skrive brudeparets navn på hjertene inn i esken blir også prosjektet mer personlig. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Linda laget denne flotte bryllupsesken. 


Type prosjekt: Eske
Anledning: Bryllup
Teknikker brukt: Distressing, Die Cutting
Pynt/dekor: Blomster, Die Cuts
Hovedfarge: Creme, brun
Medium som er brukt: Distress Ink, Gel mediu, Zip Dry


Dette prosjektet er laget på forespørsel til en kollega. Mottakerne er hennes sønn og kommende svigerdatter. Eneste krav jeg fikk var at det skulle være en eske, ellersen var jeg helt fri til å leke meg.

Jeg startet med å finne frem flere resteark fra Papirdesign og det var fra disse inspirasjonen kom. Esker som dette kan lages i alle størrelser og kan varieres i det uendelige, noe som for meg er veldig gøy.

Alle produkter jeg har brukt (bortsett fra en del blomster) er fra Papirdesign, basen er bazzill og alle kanter er svertet med Distress ink Vintage Photo. De hvite blomstene er også svertet med ink, før jeg har sprayet litt vann på dem. Selve esken er 2,5 inch x 2,5, lokket lager jeg 1/8 inch større.

Jeg brukte cirka 2 timer på prosjektet, ikke inkludert tørketid. All pynt er limt med gel medium og alt papir med zip dry. De to hjertene har masse gel medium i bunn slik at de skal holde seg godt på plass (dette trenger god tørketid).

Bloggen min er “Paper – fun – creating”, men det meste jeg lager legges ut på FB (også i min egen gruppe paper-fun-creating).

Foto: Linda
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »