,

Lindas planner

Jeg må innrømme det, jeg har blitt bitt av “Planner-basillen”. Men mitt forsøk på “Bullet Journal” er ikke på langt nær så flott som planneren vi viser fram i “Nordlyset” i dag. Dette er Linda fra Norges “Erin Condren Life Planner” og den er så lekker og fargerik! Linda har valgt en nøytral utgave av planneren for å kunne velge farger selv – det har hun lykkes veldig godt med. Nedenfor kan du lese mer om Lindas lekre planner og hvordan hun jobber med oppslagene i den. 

Dette er min Erin Condren Life Planner. Den bruker jeg til å skrive avtaler i og dokumentere min hverdag.

Jeg bruker “planning stickers” /planleggings klistremerker som jeg kjøper på Etsy fra diverse butikker. Det er veldig mange butikker på Etsy som selger klistremerker til akkurat den planneren jeg har, så det er lett å finne ting man liker. I dette oppslaget har jeg brukt klistremerker fra mange forskjellige butikker for å lage mitt eget preg på det.

Størrelsen på planleggeren er 7″ x 9″ og den finnes i tre forskjellige layouts: Vertical, horizontal og Hourly. Jeg har vertical fordi det er den layouten jeg forelsket meg i da jeg oppdaget planning på YouTube. Det var Elle Fowler fra butikken Glam Planner som gjorde meg oppmerksom på denne hobbyen.

I år kommer planleggeren i nøytrale farger itillegg til fargerik som tidligere. Jeg har gått for den nye nøytrale for å få mer spillerom til å selv velge farger når jeg planlegger.

14962580_670668839760342_5308767661616395353_n

15078583_670668789760347_8342560673784170963_n

Jeg pleier å jobbe litt med planleggeren hver eneste dag, så ett oppslag er ikke klart før på søndager. Jeg legger ut halve uka på Instagram på onsdager og hele oppslaget når det er ferdig på søndager. Jeg blir inspirert av alle de flinke youtuberne som driver med samme hobby og alle de fine bildene som dukker opp på Instagram. Jeg blir også inspirert av alle de flotte norske plannerjentene i den norske Facebookgruppa Planner Addicts Norge. Jeg heter plannerloverstories på Instagram.

Foto: Linda
Publisert med tillatelse


Tags:

Posted

Translate »