NORDLYSET: LISBETS VETERANBIL

0 1,231

Midt i julestria skal vi ta oss tid til å vise fram noe helt annet enn juleprosjekter i “Nordlyset” denne desemberonsdagen. Dette fantastiske 3D-prosjektet er laget av Lisbet i Norge. Det er en veteranbil laget etter mal fra Kirsten Hyde, og Lisbet har klipt ut alt med saks bortsett fra eikene på hjulene. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Lisbet laget denne flotte bilen. 

Type prosjekt: 3D
Anledning: Generell
Stilart: Vintage
Pynt/dekor: Blomster, bling, bånd
Hovedfarge: Mørkeblå

Beskrivelse av prosjektet?
Veteranbil laget av papir etter en mal jeg fant i bloggen til Kirsten Hyde: A different Chabby Chic/Vintage wedding car(d)…

Hvordan er prosjektet laget?
Jeg printet ut malen, tegnet etter og klipte alt ut med saks. Hjulene er laget av en dorull jeg klipte i fire like ruller og kledde med papir. Eikene fikk jeg ei venninne til å skjære ut på maskin.
Jeg deltok i en gruppekonkurranse på Facebook der jeg måtte lage noe blått. Derfor er hele bilen og all pynt i blått. Jeg hadde skikkelig tidspress på meg, så bilen lagde jeg på noen timer. I malen er det strikkmotor, men det droppet jeg.

Hva slags materialer er brukt?
Til selve bilen trenger du kun to ark, jeg brukte Bazzil. La litt mønsterark over panseret for å bryte litt fra kartongen. Pynt jeg har brukt er blomster og perler/bling til lys og i senter på hjulene.

Foto: Lisbet 
Publisert med tillatelse

 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »