NORDLYSET: LOUISES HYGGELAYOUT

0 948

Jeg ønsket å ha med Louises skjønne layout i The Paper Crafting fordi layouten viser at man kan scrappe sider som viser helt dagligdagse situasjoner. Hvem vet, det er kanskje nettopp disse layoutene våre etterkommere vil synes er blant de mest interessante? Louise har valgt å holde pynten rundt motivet ganske enkel slik at bildet får stå i fokus. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Louise laget denne flotte layouten. 

Type prosjekt: Layout
Anledning: Generell
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Splatting, distressing, Layering
Pynt/dekor: Tråd, stifter, Die Cuts
Hovedfarge: Hvitt

14826417_10209509156298087_1842014542_n

Beskrivelse av prosjektet?
Et minilayout hvor jeg har lagt meget fokus på sammenhængen mellem billede og detaljerne.

Hvordan er prosjektet laget?
Jeg vidste på forhånd at det var dette billede jeg ville scrappe, så jeg fandt papir og pynt som passede i farverne & stilen og så lavede jeg lidt lag-på-lag for at skabe dybde i layoutet.

Størrelse på prosjektet?
Dette er en minilayout som måler 7×5 inches. Lækker lille størrelse som er nem at overskue og god til de små ting i hverdagen, især hvis man ikke laver Project Life men gerne vil bevare de små glimt i hverdagen.

Hva slags materialer er brukt?
Jeg har brugt mønsterpapir fra Pink Paislee samt hjemmeprintet design. Desuden har jeg brugt en lille smule glitterkarton fra Doodlebug. Pynten består af sort- og koralfarvet color shine fra Heidi Swapp, hvid sytråd, clips og guld thickers.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Når jeg ved på forhånd hvad jeg vil lave, som jeg gjorde i dette tilfælde, så tog faktisk ganske kort tid. Jeg brugte ikke mere end 15 minutter på layoutet.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg fandt inspirationen i billedet på layoutet. Jeg var vild med det æstetiske udtryk som jeg fik frem da jeg tog billedet samt farverne. Jeg er helt pjattet med koral. Og hvilken bedre måde at fremhæve ens interiør på, end at scrappe det?

Adresse til eventuell blogg/webside?
Jeg har ikke min egen blog men jeg blogger en gang om ugen hos www.picturing-the-world.blogspot.com Desuden bruger jeg Instagram (@bytarppoulsen) rigtig meget, både for at fremstille mine egen projekter men også for at finde inspiration.

14826367_10209509156218085_1696380638_n


The Paper Crafting takker Louise for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte layout i magasinet. 

Foto: Louise Tarp Poulsen
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More