May Britts jentekort

Sommerfugler, blomster, ei lita jente i rosa kjole – kan det bli mer sommerlig og feminint? Føy til masse hjerter og en nydelig romantisk blondebit som prikken over i-en – der har du May Britts herlige kort. Kortet er laget i Shabby Chic-stil og bølgepappen i bakgrunnen understreker det litt slitte uttrykket på en veldig fin måte. Nedenfor kan du lese mer om hvordan May Britt laget dette flotte kortet. 


Type prosjekt: Kort
Anledning: Jentebursdag
Stilart: Shabby Chic
Teknikker brukt: Die Cutting, stempling, fargelegging, distressing.
Pynt/dekor: Blomster, bølgepapp, die cuts, halvperler, hyssing, blonde.
Hovedfarge: Creme
Medium som er brukt: GessoBeskrivelse av prosjektet?
Dette er eit hjertekort i rosatoner som er laget ut fra ein ide som skulle verta ein tag, men blei altså eit kort som eit barnebarn fekk som fylte år.

Hvordan er prosjektet laget?
Mønsterarket er fra Papirdesign – Fremtidsdrømmer Modig. Hjertet er stansa ut med ein dies fra Spellbinders og laget av ein brukt pappkasse. Jeg har revet litt av det ytterste laget med papir slik at bølgepappen delvis har kommet fram. Har malt med litt hvit Gesso. Hjertediesen er fra Magnolia. Motivet er ein forminsket kopi av eit fargelagt stempel fra Saurated Canary. Flaggbanneren har eg laget av ein stjernedies fra Spellbinders og limt på ein liten hyssingbit. Blomstene er fra Wild Orchid Craft og gratulerer-stempelet er fra Norsk Stempelblad.

Størrelse på prosjektet?
Kortet er 14 x 13 cm.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Dette kortet blei til underveis,så det gjekk nokre dager før det ble ferdige.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Eg har instagramkonto som eg legg ut kortene mine i (maybrittornes)

Foto: May Britt
Publisert med tillatelse

Translate »