NORDLYSET: MAY LINDAS LAYOUT

0 1,079

 For ti år siden lagde jeg et kort til NM i kortlaging. På det kortet brukte jeg brikker fra et puslespill som dekorasjon. Men å bruke et helt puslespill på et papirprosjekt hadde nok aldri falt meg inn før jeg så May Lindas nydelige layout fra Budapest. Å kjøpe et lite puslespill fra stedene man besøker er jo en kjempegod idé når de kan brukes på denne måten – layouten blir noe utenom det vanlige og du får med deg et fint minne fra turen. 

Type prosjekt: Layout
Anledning: Generell
Stilart: Vintage
Teknikker brukt: Eldet papir og pynt med gesso, mist og paper distress
Pynt/dekor: Roser, osteklut, tags, blonder, sommerfugler, trenøkkel og bokstavklistremerker
Hovedfarge: Brun
Medium som er brukt: Distress mist i metallfarger, Gesso
Utstyr som er brukt: Paper distress, skjærebrett, stempelsverte, lim, 3D puter, varmepistol, puslespill

Beskrivelse av prosjektet?
Det er en layout i vintagestil.
 
Hvordan er prosjektet laget?
Bildet er et puslespill jeg kjøpte i Budapest da jeg var der i høst. Ellers er det en ordinær layout med litt lag på lag. Jeg brukte litt hvit gesso på bakgrunnsarket, hvor jeg så bygget opp noen lag med ulike papirer som fikk en omgang med Paper distresser, litt sverte og gesso på kantene. Før papiret ble limt på plass ble det også krølla litt for at ikke uttrykket skulle bli for flatt. Innimellom papirene har jeg også puttet osteklut som ble farget av ulike mister. Jeg har også brukt noen blonderester som fikk en liten omgang med distressfarge for å få en litt eldre utseende.
Billetter og tags har fått samme behandling som arkene med paper distresser, sverte og gesso.
På rosene og sommerfuglene har jeg også brukt litt forskjellig mist i metallfarger. Bokstavene var egentlig sennepsgule klistremerkebokstaver som også har fått en omgang med gesso og mist i de samme metallfargene som rosene og sommerfuglene.
Den lille trenøkkelen var svart, og fikk også litt gesso og mist på seg.
 
Størrelse på prosjektet?
12×12 inch.
 
Hva slags materialer er brukt?
Papir, sommerfugl, trenøkkel og roser fra Prima
Osteklut
Tags i craft
Papirbilletter (Tim Holtz)
Klistremerkebokstaver
3D puter
Puslespill 
 
Hvor lang tid gikk med å lage prosjektet?
Jeg tar aldri tiden når jeg lager noe. Dette vet jeg ble laget litt trinn for trinn for puslespillet måtte først pusles og det var en kveld jeg gikk litt frem og tilbake… Normalt ville jeg vel sikkert blitt ferdig på en kveld 1-2 timer. Noen prosjekter faller på plass med en gang, og andre prøver man seg frem 100 ganger. 
 
Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg er designer hos Scrappegarasjen og i februar hadde vi en utfordring som var å lage noe i vintagestil. Da jeg fikk pakken fra Scrappegarasjen og så papirene fant jeg fort ut at puslespillet jeg hadde kjøpt da jeg var i Budapest ville passe perfekt til temaet. 
 
The Paper Crafting takker May Linda for at vi fikk lov til å vise fram hennes nydelige layout i magasinet. Dersom du vil se mer av det May Linda lager kan du besøke bloggen hennes her: Mya scrap. Du finner også May Linda på Instagram og Facebook
 
Foto: May Linda
Publisert med tillatelse
close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »