,

Mettes julekort

Julen er over for denne gang, men Mettes julekort er så herlig at vi bare må ta det med i “Nordlyset” denne januaronsdagen. Mette har selv laget “mønsterpapiret” på kortet. Det har hun gjort ved å stemple opp reinsdyr som hun har fargelagt med “no line coloring”-teknikken. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Mette har laget dette flotte kortet. 


Projekt type: Kort
Anledning: Jul
Teknikker: No line coloring
Hovedfarve: Blå
Medium: Copic farvelægning
Udstyr: Misti, copic, big shot


Beskrivelse af projektet?
Mit projekt er et julekort der er perfekt til når der skal gives gavekort til en der sætter pris på det arbejde der er lagt i projektet. Hoveddelen af kortet er et stykke hjemmelavet ”mønsterpapir”, hvor der er pyntet ovenpå.

Hvordan er projektet lavet?
”Mønsterpapiret” er lavet ved at stemple mine rensdyr med en meget lys memento sværte, hvorefter jeg kunne farvelægge med teknikken ”no line coloring”, som gør at man nærmest ikke kan se de stemplede linjer. Derudover farvelagde jeg også hele baggrunden med en blå farve. Bunken med gaver og det større rensdyr er farvelagt med samme teknik men er skåret ud med de matchende dies. Derefter kunne jeg lime dem på et stykke vellum, som hjælper til at dæmpe baggrunden lidt. Teksten er skåret ud i sort karton og derefter heat embossede jeg 4 lag clear embossingpulver ovenpå, efterfulgt af et enkelt lag guld. Dette gør at det øverste guld lag flytter lidt på sig så man får den lækreste effekt med krakelering. Du kan finde en mere detaljeret beskrivelse her: Too-many-reindeer

Størrelse på projektet?
4,5 x 5,5 inches

Materialer?
Copics, Neenah karton, Mama Elephant Reindeer Games + dies. Mama Elephant Little Reindeer Agenda, Mama Elephant Me and My Yeti, Mama Elephant Merry Script Die, WOW! Embossingpulver I Gold Rich og clear.

Tidsforbrug?
6 timer eller deromkring

Blog/hjemmeside?
Du kan se mine projekter på instagram under Mette Witus, Facebook på siden By Witus eller på Picturing The Worlds blog, hvor jeg blogger hver anden mandag. 

Foto: Mette
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »