NORDLYSET: MONAS KORT

0 1,344

Jeg blir glad av å se på Monas kort og ekstra glad for å høre at Monas skaperglede er på vei tilbake igjen etter en tid med “scrappetørke”. Kortet er fargerikt, men har samtidig et enkelt og rent design. Mona har laget fjærene på kortet selv og fargelagt de med ProMarkers og nedenfor kan du lese mer om hvordan Mona lagde dette flotte og vårlige kortet. 

Type prosjekt: Vennskapskort
Stilart: Clean and Simple (CAS)
Teknikker brukt: Fargelegging, leirforming av fjærene
Pynt/dekor: Leire
Hovedfarge: Hvit
Medium som er brukt: Pro Markers

Må bare takke så hjerteligst for å bli spurt av Marit om å dele kortet mitt. Må si det kom en smule uventet da jeg ikke har vært så veldig aktiv i bloggen min i det siste. Det var en periode jeg hadde så mange forpliktelser i forskjellige Design Teams at jeg gikk på en smell. Kreativiteten forsvant som dugg for solen. Og jeg har slitt lenge med å klare å komme tilbake. Jeg har bestemt meg for å kun skape for min egen del. Orker ikke stresset med deadlines. Og nå begynner endelig skapergleden å komme tilbake igjen.

Kortet er et helt enkelt og greit kort laget etter CAS modellen. (clean and simple) I allefall så CAS som jeg er i stand til å få til, hehe. Kortet måler ca 10 x 15 cm

Her har jeg brukt helt hvit kartong og limt 2 paneler oppå. Fjærene er laget ved hjelp av modellformer og papirleire. Jeg foretrekker papirleire framfor annen leire fordi den er så lett, og den tynger ikke ned prosjektet nevneverdig. Deretter har jeg fargelagt hver enkelt fjær med ProMarkers. Jeg likte resultatet og det gikk fort og greit. Etter å ha montert fjærene slik jeg ville ha dem, tok jeg glitterlim på kantene av panelene. Bare for å få en siste lille finish på det. Til slutt fant jeg en passende tekst.

Materialer jeg har brukt er:

Kartong, papirleire, ProMarkers, glitterlim og en liten tekststrimmel.

Inspirasjonen for dette kortet var en utfordring jeg deltok i, hvor temaet var bruk av regnbuens farger. CAS er en smule utenfor komfortsonen min men til alle disse fargene var dette det eneste som fungerte. Normalt er jeg  litt treig når jeg lager kort. Jeg er vel av den gjengen som skal tenke ihjel prosedyren før jeg gjør noe, hehehe. Men dette kortet gikk relativt fort. Jeg brukte vel en plass mellom 45-60 minutter. Og det er svært sjelden jeg gjennomfører et prosjekt så fort, hehe.


The Paper Crafting takker Mona for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte kort i magasinet. Dersom du vil se mer av det Mona lager finner du bloggen hennes her: Mona’s Bittelille Scrappekrok

Foto: Mona
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA