,

Stilfullt bryllupskort

Bryllupskortet som “Nordlyset” har falt på i november er laget av Mia i Danmark. Kortet er det vi kaller en eksplosjonsboks – noe som vil si at kortet er formet som en eske med lokk. Dersom man løfter av lokket faller sidene på esken ned og en overraskelse åpenbarer seg. I denne artikkelen kan du lese mer om hva som skjuler seg i Mias eksplosjonsboks.


Type prosjekt: Bryllupskort
Anledning: Bryllup
Stilart: Romantisk
Pynt/dekor: Blonde, Bånd, udklip fra papirer, ”diamanter”
Utstyr som er brukt: Papirtrimmer, Saks, Bigshot og dies


Beskrivelse av prosjektet?
Da mine gode venner skulle giftes måtte jeg straks igang med at lave et fint bryllupskort til dem. 

Hvordan er prosjektet laget?
Kortet er lavet som en æske med scrapbooking karton og pyntet med det smukke papir fra Mintay 7th heaven. Inden i kortet har jeg lavet en ”bryllupskage” af papir som blev pyntet med fine diamantsten. Kagen er lavet ved at diecutte nogle circkler ud i hvidt karton og derefter klippe nogle strimler papir der var dobbelt så høje end laget på kagen skulle være. I hver side af papir strimlen har jeg så klippet små trekenter ud  – for jeg derefter kunne bukke dem ned og bruge de trekanter der var tilbage på strimplen til at lime den fast bag på mine cirkler og bagefter lime dem sammen til en kage.  Det var et værre pille arbejde at klippe og derefter lime – men jeg blev glad for resultatet tilsidst. Derudover har jeg pyntet med udskæringer fra forskellige dies samt udklip fra 7th heaven papir serien.    

Størrelse på prosjektet?
Æsken var ca. 4 inch (B*H*L) Låget måtte jeg lave en lille smule større for at det passede bedst muligt.  

Hva slags materialer er brukt?
Alm . Scrapbooking karton med linnen effekt i sart rosa.
Papir 7th heaven fra Mintay
Rosaguld karton til pynt
Små papirblomster
En rest blonde og en rest bånd fra skufferne.
Lim og gluedots

 Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Fra jeg fik ideen, til kortet var helt færdigt gik der nok en uges tid. Jeg arbejde på det on off i løbet af ugen – sådan er det når man har små børn – så tager man den tid man har til rådighed.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg vidste jeg gerne ville lave et lidt anderledes kort  og jeg vidste jeg ville bruge 7th heaven papiret – så jeg gik på pinterest og så de her æske kort/exploding box kort med en kage inden i..  derefter så jeg noge andre æske kort hvor man havde beholdt to af siderne oppe og den ide var jeg vild med – og ja så var det jo bare at kaste sig ud i det. 

Adresse til eventuell blogg/webside?
Jeg har netop startet en facebook side ”Scrapsak By Mia Allerup”
Instagram på @missallerup

Lidt om mig:
Mit navn er Mia Allerup, jeg er 31 år gammel og gift med Ole. Sammen har vi to raske drenge på 6 og 4 år. Jeg har altid været meget kreativ som barn og for ca. 10 år siden stiftede jeg bekendtskab med scrapbooking og hjemmelavede kort og blev straks forelsket i denne skønne hobby.

Foto: Mia Allerup
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »