Pias fuglehus

Enhver liten spurv burde prise seg lykkelig dersom den fikk sjansen til å flytte inn i Pias yndige lille fuglehus. Her er det blomster både på vegger og tak og åpningen har form av et lite hjerte. Hyssingen og blonden gjør prikken over i-en, og snoren gjør at denne kan henges opp til pynt. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Pia lagde dette flotte huset. 


Type prosjekt: 3D, Fuglehus
Anledning: Generell
Stilart: Vintage
Teknikker brukt: Bretting
Pynt/dekor: Blomster, Chipboard, blonde, hyssing
Hovedfarge: Lilla


14364702_1133726446685024_8222567334695101370_n

Huset er lagd av tykk kartong og er cirka 7 centimeter høyt og cirka 6 centimeter bredt. Jeg målte ut størrelsen på alle veggene og taket og skjærte/klipte ut papiret og limte det fast på huset. Jeg tok veggene først og taket til slutt.

For å skjule skjøtene på hjørnene limte jeg hyssing over de.

Jeg limte en blonde øverst og nederst på taket.

Deretter gikk jeg bare løs på rosene mine og var raus i min bruk av de.

I tillegg limte jeg på noen søte små treblomster.

Alt jeg har brukt her er kjøpt hos Hobbygarasjen. Det er en flott butikk med svært konkurransedyktige priser og et bredt utvalg av varer. Jeg er en av designerene der og pyntet huset på oppdrag.

Jeg koste meg virkelig med å dekorere dette lille fuglehuset og kan vanskelig sette en tidsbruk for tiden flyr som kjent når en koser seg, men jeg brukte rundt 2 timer.

Arkene jeg brukte er fra Maja Design, og rosene fra Papirdesign og Storyteller.


The Paper Crafting takker Pia for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte hus i magasinet og dersom du vil se mer av hun lager kan du besøke bloggen hennes her: Pias hobbyland I tillegg finner du Pia på Facebook under pias-hobbyland og på Instagram under pias_hobbyland.

Foto: Pia
Publisert med tillatelse

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.