,

Pias strikkekort

Jeg vil tippe at de aller fleste kortlagere har ei eller flere venninner som strikker? Eller kanskje du kombinerer papirhobby med strikking selv? Uansett er det herlige kortet vi viser fram i “Nordlyset” denne onsdagen svært passende til ei som er glad i å strikke. Men, kortet kan også tilpasses slik at man gir det bort sammen med noe man har strikket selv? Pia fra Danmark gjorde det sistnevnte og nedenfor kan du lese mer om hvordan hun gikk fram for å lage dette flotte kortet.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Fødsel
Stilart: Playful
Hovedfarge: Lys sandfarvet, bordeaux, kvistkarton


Beskrivelse av prosjektet?
15 x 15 cm kort.

Hvordan er prosjektet laget?
Motiverne er udstandset og præget med dies og embossingfolder på en Sizzix bigshot.

Hva slags materialer er brukt?
Dies og embossingfolder fra Marianne Design og dies fra Crea-lies. Papir fra Maja design.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Ca. 1 time. Hver gang jeg skal lave et kort skærer jeg alt for meget ud, da jeg prøver mig frem med forskellige farver, antal dies osv.
Det hele bliver lagt løst på kortet og først når jeg har besluttet mig (og fjernet det overflødige), bliver det hele limet fast.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg så et kort med en strikkende mus på Pinterest, og så udviklede jeg på ideen.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Jeg har ingen blog, men er medlem af 3 lukkede grupper på Facebook, hvor vi inspirerer hinanden.

Foto: Pia
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »