NORDLYSET: RITAS KOSELIGE KORT

0 1,009

Halloween nærmer seg med stormskritt, men midt opp i alt det skumle og skrekkelige kan det passe å vise fram et kort på den helt motsatte enden av skalaen. Ritas bamsekort er bare koselig og søtt og med teksten “Klem til deg” understrekes dette inntrykket. Motivet er fra ScrapBerry’s og Rita har stemplet noen hustak under motivet for å understreke følelsen av at bamsen henger i lufta. Et hyggelig og artig kort og nedenfor kan du lese mer om hvordan Rita laget kortet. 

Type prosjekt: Kort
Anledning: Generell
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, Faux Stitching
Hovedfarge: Blå
Medium som er brukt: Zig Clean Color, Royal Coat

696ffdc3-dc2d-411a-87b5-08e2ef3d81bc_orgjpeg_medium

Det startet med at jeg kjøpte en stempelplate fra ScrapBerry’s “My Little Bear”, på Stempelscrapmessen i Lillestrøm i høst. Jeg klødde i fingrene etter å lage et kort eller bilde, minst 10 prosjekter i hodet, de her bamsene oser av cutie cuteness, perfekt til kort. Måtte bare finne litt tid, og det var på tide å bruke Derwent Inktense blyantene igjen. Er ikke så god på fargelegging av pels og dyr så vannfarger blir bra.

Jeg fant frem mitt dyre(bare) Strathmore Field Watercolor Cold Press papir, og stemplet bamsen med Versafine onyx black ink. Jeg stemplet også et par hustak siden han jo henger i lufta. Så var det bare å farge i vei – og jeg brukte vannpensel for å blande. Jeg brukte stempelpakken som fargereferanse, litt skygger her og der.

Da alt var tørt, fant jeg frem Persian Blue, fra Kuretake Zig Clean Color Brush, (jeg har bare 5) skriblet fargen på en akrylkloss, og blandet litt og litt med vann mens jeg gikk over hele bakgrunnen. Jeg jobbet ganske fort for det blir litt stygge overganger om det tørker imellom, synes jeg.

Når alt var tørt så la jeg på Royal Coat fra Plaid på ballongene for å skape mer liv og dimensjon i kortet, jeg brukte også hvit gel pen enkelte steder. Det ble limt på et svart kort og jeg stiplet en hvit kant med gel pennen rundt.

Tror jeg brukte 1,5 t på denne.

Kortet måler 10×14,5 cm.


The Paper Crafting takker Rita for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte kort i magasinet og dersom du vil se mer av det Rita lager kan du besøke bloggen hennes her: Yunaluna og hennes butikk på Epla her: Yunaluna – shop

Foto: Rita
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More