,

Sonjas kort

Høsten nærmer seg og da passer det godt å vise fram Sonjas koselige kort. Kortet er laget i nydelig brunt og kremhvitt. Motivet på kortet er et vintagebilde som passer fint til fargene på kortet ellers. Sonja har valgt å la motivet få komme godt fram på kortet gjennom å “ramme det inn”. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Sonja laget sitt nydelige høstkort. 


Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Art Nouveau
Teknikker brukt: Distressing, Die Cutting
Pynt/dekor: Metallhjørne, brads, Die Cuts, Chipboard
Hovedfarge: Brunt


14163738_10153889170806452_1688819641_o

Jeg blev inspireret til dette kort, da jeg kiggede lidt på mine mange lækre papirer og karton. Jeg havde købt Marianne designs blok der hedder “Baroque”. Det er nogle dejlige brune og creme farver, og jeg blev meget inspireret til at lave et kort af papiret med det samme.

Jeg brugte et 13,5 x 13,5 cm cremefarvet kort. Næste lag skar jeg 7 -8 mm mindre. Jeg “rev” dette lag i kanterne så det så brugt ud. Den dies jeg brugte kan jeg ikke huske hvor er fra, men den består af to lag, og det nederste lag skar jeg i samme farve som kortet. Jeg sværtede det let med Mementos “Desert Sand” for at give det lidt patina.

Den øverste lag var også fra “Baroque”-blokken, blot i et andet mønster. Aller øverst limede jeg et billede fra Nellie Snellen. Dette billede rev jeg også i kanterne. Metal hjørnerne bruger jeg mest til gæstebøger, men jeg syntes også at de var fine på dette baroquekort. Blomsten i hjørnet er Marianne Designs åkanden, som jeg har brugt til mange forskellige slags kort, den er så flot.

Jeg brugte samme papir til blomsten, som på det første lag. Jeg sluttede af med en lille sød perle med metalbund. Tags`en sværtede jeg også og brugte et simpelt stempel, jeg har fra Australien. Jeg har købt nogle træhjerter på nettet, og dem satte jeg i hjørnet af billedet som en lille finish.

Jeg brugte et par timer på kortet, og var selv godt tilfreds da jeg var færdig med det. Jeg har lavet kort i 15 år nu, og er i en fase hvor jeg gerne vil udfordre mig selv, og der er heldigvis masser af steder,man kan søge inspiration til det.


The Paper Crafting takker Sonja for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte kort i magasinet.

Foto: Sonja
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »