NORDLYSET: ULRIKAS WATERFALL CARD

0 1,345

Ulrikas gratulasjonskort er laget med utgangspunkt i det som kalles “Waterfall-teknikk”. Ulrika har brukt teknikken for å lage en spennende innside på kortet. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Ulrika laget dette flotte gratulasjonskortet. 

Type prosjekt: Kort
Anledning: Jag ville testa en ny kortvikning. 
Stilart: Specialvikt kort i Waterfall-teknik. 
Pynt/dekor: Handgjorda rosor med blad, utstansade fjärilar och texter, halvpärlor och rhinestones, spets- och sidenband, stämpeltryck, glitterlim. 
Hovedfarge: Korallfärgade CS i olika toner. 
Utstyr som er brukt: Jag har använt följande redskap: bigbräda, dies och big shot (stansmaskin), linjal, sax, pincett, stämplar och stämpeldynor, lim och dubbelhäftande tejp. Beskrivelse av prosjektet?
Gratulationskort i Waterfall-teknik.

Hva slags materialer er brukt?
Cardstocken i korall toner kommer från Panduros sortiment och de mönstrade är från Primas paperpad Divine.
Rosorna har jag själv tillverkat av enfärgade CS och jag har använt mig av dies från Leane Creatief. Dies-setet heter Le crea’ multidies. Jag har även använt dies att stansa ut orden med. De är från Roxstamps. Fjärilsdiesen jag använt är av olika, okända märken. De svenska textstämplarna kommer från Gummiapan och den engelska textstämpeln kommer från Dovecraft. En spillbit av spets, sidenband, glitterlim, rhinestones, halvpärlor och en tag med tårta fullbordade kortet. 

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Allt som allt tog det nog ca 8-10 timmar att göra kortet. Det var första gången jag gjorde denna kortvikning.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Anledningen att kortet blev till var att jag ville testa Waterfall-tekniken på ett kort och det blev till ett födelsedagskort.


Link til tutorial: Waterfall Card tutorial (red.anm.)

Foto: Ulrika 
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More