NORDLYSET: VERENAS JULEKORT

0 846

Joda, jeg er klar over at vi allerede er langt ute i januar. Men tiden går fort og plutselig skal julekortene igjen produseres. Julekortene i dagens “Nordlys” er laget i en ren og enkel stil og egner seg derfor godt til masseproduksjon. Disse flotte kortene er laget av Verena og nedenfor kan du lese mer om hvordan hun gikk fram da hun laget kortene.

Type projekt: Kort
Anledning: Jul
Stilart: Jeg ved ikke helt hvad det kaldes, men for mig er det et ”nemt” kort.
Pynt/Decor: Papiret er pyntet i sig selv, med glimmer og motiver.
Hovedfarve: Brun og guld
Medium, som er brugt: Guldkarton, Die fra Simple and Basic, mønsterpapir fra blokken Time to sparkle, karton, dobbeltklæbende tape og 3D puder.
Udstyr: Fiskars skæremaskine, Gemini Junior.

Beskrivelse af projektet:                   
Jeg har lavet et ”nemt” julekort, som er fantastisk, når der skal laves flere kort. Jeg besluttede mig for, at jeg vil skrive julekort igen i år. Med en stor familie, skal der laves rigtig mange kort, og derfor valgte jeg denne nemme måde at lave flotte kort på.

Hvordan er projektet lavet?:              
Alle delene er skåret på Fiskars skæremaskine. Basen på 13,5 x 13,5 cm er dog købt færdig. Mønsterpapir er 13 x 13 cm og det lille stykke er 9 x 9 cm. Guldkarton er 10 x 10 cm. Til sidst har jeg standset JuleKnus ud på min Gemini Junior. Under det firkantede guldkarton har jeg brugt 3D klæbepuder.

Størrelse:                                           
13,5 x 13,5 cm

Hvilke materialer:                             
Kortbase (Anita´s), Mønsterpapir Time to sparkle fra Dovecraft, guldkarton, 3D puder, dobbeltklæbende tape.

Hvor lang tid:                                 
 ½ time

Hvad inspirerede mig:                       
Jeg ville lave kort med mindre pynt end jeg plejer at lave, og 
da jeg så Jule Knus die fra Simple and basic, var ideen oplagt.

Blog:                                                 
Jeg har en Facebookside til mine kreative projekter, som hedder 
Verenas kreative sysler. En rigtig blog har jeg ikke.

Foto: Verena
Publisert med tillatelse

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More