NORDSTJERNEN: ANN-SOFIE FRA DANMARK

0 1,036

Ann-Sofie fra Danmark startet med scrapbooking for rundt seks år siden. Det hun synes er mest fantastisk med papirhobby er at det er så uendelig mange måter å være kreativ på. I dag lager Ann-Sofie minialbum, esker, tags, altered art og kort. Vi er glade for å kunne presentere Ann-Sofie i The Paper Crafting i dag. 


Hvem er du? Fortell litt om deg selv.

Jeg hedder Ann-Sofie Madsen og er 36 år gammel. Jeg bor med min mand i en lille by på landet mellem Nyborg og Kerteminde på Fyn i Danmark. Jeg er håndværker, uddannet automatikmekaniker og arbejder som drift og vedligeholdelses tekniker på en juice fabrik.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg begyndte at interessere mig for scrapbooking for ca. 6 år siden. Jeg har altid været meget kreativ og haft en del forskellige hobbyer som decoupage, blomsterdekoration, kagepyntning og smykkefremstilling, bare for at nævne et par stykker. Scrapbooking var dog den der for alvor satte sig fast hos mig. Det jeg synes der er så fantastisk ved scrapbooking er, at der findes så uendelig mange måder at være kreativ på.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver for det meste minialbum, æsker, tags, altered art og kort.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg scrapper gerne flere gange om ugen, og nogle uger slet ikke. Jeg har rigtig mange ideer til nye projekter jeg gerne vil lave, men aldrig nok tid i hverdagen til at få lavet alt det jeg gerne vil.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Jeg scrapper gerne flere gange om ugen, og nogle uger slet ikke. Jeg har rigtig mange ideer til nye projekter jeg gerne vil lave, men aldrig nok tid i hverdagen til at få lavet alt det jeg gerne vil.
Min stil er meget bred. Jeg er glad for steampunk, shabby chic, vintage, romantisk samt råt og maskulint. Jeg kan også rigtig godt lide temaer som halloween, jul og maritimt. Gennem tiden har min stil ændret sig i takt med jeg er blevet dygtigere. Jeg er meget fokuseret på detaljer og pænt håndværk.

Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter. Hvorfor disse prosjektene dine favoritter?
Safari album – det største og mest detaljerede album jeg har lavet. Det måler 28 cm i bredden, 23 cm i højden og er 10 cm tykt. Der er 12 sider med rigtig mange lommer og låger i albummet og der er virkelig meget at gå på opdagelse i. Det tog noget tid at lave men var også et projekt jeg sagtens kunne gå til og fra og jeg synes virkelig det blev et godt album.

Altered bottle – Ideen til denne “pyntede” flaske kom til mig da jeg så en almindelig glasflaske og en rulle med lynlås i en hobbybutik, og det kom der så dette ud af. Jeg synes den er super sød og anderledes.

Ramme med blomster og lys – En ide jeg fik da jeg så et lækkert stykke storblomstret scrappapir. Jeg klippede alle blomsterne ud af arket og malede dem med et glossy media. 

Højhælet sko med maritimt tema – Når jeg nu er så glad for maritimt syntes jeg det var oplagt at pynte denne sko i den stil, og resultatet syntes jeg er blevet rigtig flot.
Mini album i mason jar glas – Mini albummet består af 4 tags i en binding ring som er skruet fast på indersiden af 
låget. Alle tagsene kommes i glasset og låget kan derefter skrues på. Det var sjovt at lave.

Hva inspirerer deg?
Jeg bliver inspireret af at finde eller se muligheder i ting andre ikke ser… noget anderledes og nyt. Jeg finder også en masse inspiration på You Tube og Pinterest.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
En skandinavisk person jeg beundre og som har inspireret mig meget er Anne fra Annes papercreations. Når man som jeg har en stor passion for Graphic 45 papirer er det skønt at se hvor meget Anne har kreeret med de serier. Hun laver de flotteste ting og rigtig mange minialbum.

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Noget nyt for mig som jeg kunne tænke mig at arbejde med er Tim Holts distress oxide. Jeg har en del inks i forvejen som kan en masse forskelligt, så at skulle tilføre endnu en ny slags til samlingen kræver lidt omtanke, om det nu er nødvendigt, men jeg synes de er ret spændende, og som scrapper går man jo sjældent ned på udstyr og materialer ;0)

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Det jeg ikke kan leve uden er Graphic 45 og Prima Papir serier, jeg elsker når jeg kan få hele serier med papir, stempler og pynt der passer sammen. Jeg kan heller ikke leve uden papirlim, Chipboard og min bigshot.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Øverst på min ønskeliste står en scrapbooking shopping tur til USA, men der skal der spares en del op før det bliver en realitet.

Hvordan er din scrappeplass?
Da vi er ved at lave 1.sal og den ikke er færdig endnu ( her skal jeg have et scrapværelse ) er min scrapplads for tiden stue bordet, så det er sjældent det ikke er fyldt med scrapsager.

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
I øjeblikket kan man finde mig på designteamet hos Picturing the World, hvor jeg blogger hver første mandag i måneden.

Foto: Ann-Sofie Madsen
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More