NORDSTJERNEN: ANN-SOFIE FRA SVERIGE

0 1,418

Ann-Sofie fra Sverige holder på med kortlaging, scrapping og Project Life. Når det gjelder kortlaging er hun spesielt glad i å prøve ut nye bretteteknikker. Det er ingen tvil om at Ann-Sofie behersker alle de tre formene for papirhobby veldig godt og i dagens presentasjon av henne kan man hente inspirasjon til kort, layouts og PL-sider. Vi er glade for å ha Ann-Sofie med oss i The Paper Crafting i dag.

20160325_181918-1-1-1Hva er ditt namn?
Jag heter Ann-Sofie Granath

Hvor bor du?
Bor i Örebro

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Min blogg  finns här Annzo’s scrappiga sida

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jag tycker det är allra roligast att göra layouter men jag gör även en del kort gärna med någon rolig vikning. Projekt Life håller jag också på med.

Når begynte du med papirhobby?
Jag började scrappa hösten 2006

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jag såg en artikel i en tidning efter det anmälde jag mej till en nybörjarkurs.

1
Jag använder nästan alltid vita bakgrunder när jag gör en LO. Ofta lite stämplar bakom korten. Ganska så färgglatt men inte så romantiskt.
2
Har alltid en skiss som inspiration sen kanske inte slutresultatet alltid blir som skissen. Något som jag nästan alltid använder är chalk i min favoritfärg Walnut Stain.
3
Här har jag använt kort som egentligen är avsedda för Projekt Life men det är jättekul att använda dom på layouter också.
4
Här har jag använt kort som egentligen är avsedda för Project Life men det är jättekul att använda dom på layouter också.

 

Till sist vill jag visa några kort som jag har gjort.

5
Ett Center Step Card som jag har gjort genom att färga in bakgrunden med distresser och sedan stämplat ett motiv.
6
Ett litet påskkort med en rolig vikning. Jag tycker det är jättekul med kortvikningar. Om man bara vet vad vikningen heter kan man söka på Youtube där finns massor med små filmer som visar hur man gör.

7

Holder du på med papirhobbyen ofta?
Jag har alltid något litet projekt på gång. Eftersom jag bloggar åt en butik JE Scrap och hobby 1 gång/vecka så måste jag komma på något att blogga om. Jag är även med i en förening Örebro Scrapbookingförening och vi har träffar 2 ggr i månaden. Utöver det försöker jag komma iväg på sk Scrapmaror några gånger per år. Det är så kul att träffa andra som älskar denna hobby.

Hvordan er din scrappeplass?
Vi har ett kombinerat kontor/scrapprum där jag sitter och håller på med mina projekt. Jätteskönt att kunna ha allt ligga framme och slippa plocka undan varje dag.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireras av?
Just nu hämtar jag all min inspiration på Pinterest. Så smidigt att bara söka på det man är nyfiken på. Tex om jag ska göra ett kort med fjärilar bara att söka på kort och fjäril så kommer det upp massor med förslag. Hur smidigt som helst.

Foto: Ann-Sofie Granath
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More