NORDSTJERNEN: ANNELEN FRA NORGE

0 982

Annelen har hatt papir som hobby i rundt 10-12 år nå og det hun liker best å lage er kort. Nå ønsker hun å bli bedre til å bruke sine Promarkers og lære mer om “Klin og klæsj”. Det kunne Annelen helt sikkert ha gjort dersom drømmen om å møte Tim Holtz live hadde gått i oppfyllelse. Vi er glade for å presentere Annelen og hennes flotte papirprosjekter i The Paper Crafting i dag. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Eg heiter Annelen Våge fra Florø. Her bur eg ilag med samboer og ein katt. Er utdanna sjukepleiar og jobber som nattevakt på eit omsorgssenter. Elles så lika eg godt å gå i fjellet utenom scrapping.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Usikker på når eg begynte, men har nok holdt på i 10-12 år no. Men har alltid likt å pynte albumsider, der eg tegna som pynta på sidene. Då visste eg ikkje heilt kva det var for noko. 

Hva slags papirhobby holder du på med?
Eg lager for det meste kort, men det blir nokre albumsider og, både LO og PL og bokser. Synst og det er kjekt å prøve nye bretteteknikker.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Prøver å sette meg i kroken så ofte eg kan. Ikkje alltid eg er like produktiv. Koser meg når eg kan sette meg i kroken min, fin terapi det.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Eg veit ikkje kva slags stil eg har… Innbiller meg at stilen min ikkje har endra seg, men den har absolutt utvikla meg fram til no.

Hva inspirerer deg?
Blir inspirert av andre scrappere. Og når man er på treff er det alltid masse inspirasjon og hente. Har eg scrappetørke blir det ein del titting på andre blogger og pinterest.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Skulle gjerne lært meg å bruke Promarkertusjane mine skikkelig. Og klin og klæsj vil eg gjerne bli bedre på. 

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Utenom dei vanlige tinga som skjærebrett og så videre, klarer eg meg ikkje uten dies, cuttlebugen, blomstra, stempel med tekst og halvperler.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Nye dies og stempel med norsk tekst står alltid høgt på ønskelista. Og det dukker jo opp nye og flotte dies og stempel heile tida…

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Skulle gjerne møtt Tim Holtz og lært litt av han. Han er jo så kreativ og flink.

Hvordan er din scrappeplass?

Før satt eg med spisebordet. Trur sambuar blei litt lei alt kaoset. Så for nokre år sidan fekk eg meg ein liten krok i stua kor eg koser meg. Veldig glad han kom på den ideen.

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Blogg: Annelen’s hjørne

Foto: Annelen
Publisert med tillatelse
 
 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More