NORDSTJERNEN: ANNETTE FRA DANMARK

Annette fra Danmark har holdt på med papirhobby siden 2007. Da ble hennes datter konfirmert og Annettes første prosjekt var ikke mindre enn 52 layouts i 12″x12″ fra konfirmasjonsdagen. Nå scrapper Annette gjerne litt hver dag og hun lager mest kort. Vi er glade for å kunne presentere Annette i The Paper Crafting i dag. 

Annette

Hvem er jeg?
Jeg hedder Annette Ancker, er 65 år gammel og pensioneret sygeplejerske. Jeg har været gift med Erik i foreløbig 43 år og sammen har vi har vi en 25-årig datter, der er udviklingshæmmet. Vi har boet forskellige steder i landet, men er nu som pensionister vendt tilbage til vores barndomsby Vejle. Vores datter er flyttet i bofællesskab, men er hjemme stort set alle weekender og ferier. Mange scrappere kender hende, for hun elsker at være med omkring mors hobby.

Hvornår og hvorfor begyndte jeg med papirhobby?
Jeg har aldrig været kreativ med papir og saks som barn og ung. Først efter jeg fik min datter og jeg selv blev kronisk syg, begyndte jeg at sy patchwork.

Da min datter skulle konfirmeres i 2007, så jeg nogle layouts udstillet i en hobbybutik. Jeg tænkte, at det var en sjov ide. Lidt som patchwork men bare med papir i stedet for stof. Jeg shoppede – og gik i gang med mit første projekt. 52 layouts fra konfirmationsdagen i 12”x12”…… intet mindre ! Jeg var totalt bidt af min nye hobby.

Ret hurtigt fandt jeg Scrapsisters blog på nettet, og her fandt jeg mange nye venner med samme hobby. Senere oprettede jeg min egen blog og gennem bloggene lærte vi scrappere hinanden at kende.

Hvor tit udøver jeg min papirhobby og hvordan er mit scraprum?
Jeg scrapper gerne lidt hver dag, hvis det kan lade sig gøre. Jeg bryder mig ikke om at skulle lave bestemte ting, eller noget til bestemt tid. I mit arbejdsliv og alt omkring vores datter er noget med skemaer og lister, så det behøver jeg ikke i min hobby også.

Jeg har et scraprum med alle mine ting – og det er ret meget. Jeg har de fleste ting inde i skabe, i skuffer og i kasser.  Jeg trives bedst med orden omkring mig og har helst et ”rent bord”, når jeg starter. Det roder dog ret hurtigt, så jeg ikke kan se bordpladen ……..

Hvilken papirhobby laver du ?
I begyndelsen lavede jeg udelukkende layouts og minialbum. Senere opstod Operation Skriv Hjem og Cancerkort, og jeg blev bedt om at lave kort til de gode formål. I dag laver jeg stort set kun kort og af og til gaveposer og æsker.

Jeg scrapper gerne alle stilarter. Men jeg er mest til enkelhed, rette linjer og klare farver. Ind imellem hygger jeg mig med at lave overpyntede ting med masser af blomster og pynt.

Vis os nogen favoritprojekter:

Et eksempel på en gavepose med meget pynt og fede blomster
Et kort med motiv malet med Promarker.
Jeg kan også godt lide at lave baggrunde – her med Distress Oxide.
Et bogkort – lidt mere spændende end et fladt kort.
Et lidt mere enkelt julekort.

Hvor kommer inspirationen fra?
Jeg har den glæde, at være med i flere scrapbookinggrupper hvor vi mødes jævnligt. Vi inspirerer og ser nye ideer hos hinanden. Jeg har også haft den fornøjelse at ”oplære” et hold nye scrappere hjemme hos mig. De kan selv nu, men vi mødes stadig.

Jeg deltager i flere større scraparrangementer og ser og prøver nye ting. Det er vældig inspirerende. Jeg kigger på Pinterest, i facebookgrupper og lærer tit nyt fra Youtube. Men et stykke flot papir eller et smukt landskab kan også give nye ideer.

Hvilke 5 produkter/værktøjer kan du ikke leve uden?
Big Shot, skæremaskine, saks, dobbeltklæbende tape i flere tykkelser og Mistien.

Hvad står øverst på ønskesedlen?
Jeg har rigeligt af alting, og jeg køber, når der er noget jeg gerne vil have. Jeg har erkendt, at jeg ikke behøver at have alle nye ting. Men papir ønsker jeg mig altid…..lækkert smukt papir…..

Hvor kan vi finde dig?
Blog: Min scrapside

De fleste af mine ting ligger på Pinterest under mit navn og Egne ting, scrapbooking.

Foto: Annette
Publisert med tillatelse

 

2 kommentarer
  1. Charlotte Johansen skriver

    Hyggeligt at læse om Annette, som jeg kender rigtig godt ;0). Så fine ting hun viser og jeg har fået præcis det julekort kun selv kalder enkelt, men jeg kalder FLOT. Jeg har linket til min egen blog – men pga. Operation skriv hjem er den lidt forsømt – til gengæld er der her i juletiden nye indlæg på http://www.operationskrivhjem.dk hver eneste dag.

    1. Annette/aka skriver

      Ja, vi kender hinanden ret godt Charlie. Hurra for at du TVANG mig ud i kortproduktion til Operation Skriv Hjem. Og tak for det venskab der opstod på Scrapsisters, og fortsatte i det virkelige liv udenfor nettet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More