NORDSTJERNEN: BENTE FRA NORGE

0 2,342

Bente har holdt på med papirhobby i cirka ti år nå. Det hele startet med at hun hadde lyst til å ha noe å holde på med etter at ungene var i seng. I dag lager Bente kort, esker, album og ellers alt hun har lyst til å prøve seg på av papirprosjekter. I dette intervjuet får dere også se noe jeg i allefall ikke har sett tidligere – et samisk konfirmasjonskort. Digistemplet som er brukt på dette er tegnet av Lilli Helmine Green. Vi er glade for å kunne presentere Bente og hennes flotte papirprosjekter i The Paper Crafting i dag. 

Hvem er jeg?
Jeg heter Bente Halvorsen Lie, er gift og mamma til tre tenåringsgutter. Er opprinnelig fra Nord-Norge, men bor nå i Kristiansund.

Når begynte jeg med papirhobby? Hvorfor? Hva slags papirhobby? Hvor ofte?
Jeg har alltid likt å skape noe. Enten det er å sy, strikke, holde på med min Silhouette Cameo hvor jeg lager ting med vinyl eller å holde på med papirhobbyen min. Er vel ca. 10 år siden jeg startet med papir fordi jeg hadde lyst til å holde på med noe når ungene hadde lagt seg. Jeg scrapper kort, esker, album. Egentlig alt jeg har lyst til å prøve…

Min stil – Har den endret seg?
Jeg er nok mest «enkel» i min stil, men elsker å utfordre meg en sjelden gang med «fyldige» ting. Vet ikke om stilen min har endret seg så mye. Jeg vil vel heller si at jeg stadig utvikler meg, lærer nye teknikker osv.

Favorittprosjekter?
Det er når jeg får frie hender med bestillinger i forhold til farge eller tema. Så egentlig alle, og best av alt : at mottaker/bestiller er fornøyd!

Skandinaviske papirkunstnere jeg blir inspirert av?
Jeg har ingen spesielle favoritter, men henter inspirasjon fra blogger, Pintrest, Ett Trykk, You Tube og gode venner som holder på med samme hobby med mer. 

Noe jeg vil lære?
Ja, det er alltid noe nytt en har lyst til å lære, og som står på «å lære seg listen». Fargelegging og Mixed Media står høyt oppe. Og liker veldig godt spennende bretteteknikker.

5 produkter jeg ikke kan leve uten?
Big Shot & alle mine dies, spesielt de med norsk tekst
Stempelputer i alle farger
Skjærebrett og pregebrett
Quick Glue fra Panduro
..og flotte papirer

Hva står øverst på min ønskeliste nå?
Tid, og ikke minst mot til å sette med ned med mine Copics for å fargelegge stempelmotiv.

Hvem i scrappeverden kunne jeg tenke meg å møte?
Det må jo bare bli Tim Holtz, han er «rå» med kliss og klin. I tillegg skulle jeg gjerne møtt Tracey Dutton fra Lavinia Stamps. Jeg elsker magien og mystikken i de stemplene.

Min scrappeplass?
Jeg er så heldig at jeg har eget rom til hobbyen min. For meg er det helt uunnværlig! Å kunne legge utover prosjekter, kunne gå fra det og komme tilbake til det… Fantastisk!

Hvor finner du meg?
Facebook: Bente’s Hobby
Søk meg gjerne opp å bli medlem ?

Foto: Bente
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More