NORDSTJERNEN: BENTE FRA NORGE

0 550

IMG_2543

Bente har holdt på med papirhobby i et drøyt år. Hun begynte med hobbyen etter å ha deltatt på et kurs i januar 2015. Bente liker best å lage kort, eksplosjonsbokser og gaveposer og hun holder på med hobbyen når hun har tid og overskudd. Bentes papirprosjekter er dekorative med mange spennende detaljer og samstemte farger. Vi er glade for å ha Bente med oss i The Paper Crafting i dag.

IMG_2569Hva er ditt navn?
Mitt navn er Bente Granly.

Hvor bor du?

Jeg bor i Råde i Østfold.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?

Det har jeg, den heter Bentes hobbygleder

Hva slags papirhobby holder du på med?

Jeg lager mest kort, eksplosjonsbokser og gaveposer.

Når begynte du med papirhobby?

Jeg begynte med papirhobby etter å ha meldt meg på et kurs hvor vi lagde eksplosjonsboks i januar 2015.

Hvorfor begynte du med papirhobby?

Etter kurset ble jeg hektet og siden har jeg holdt på. Jeg elsker tiden hvor jeg sitter på hobbyrommet med arkene mine og det får meg til å koble ut andre ting.

IMG_2899
Et gutte konfirmasjons kort. Jeg fikk ide på å lage dette kortet når jeg så et kort på nettet.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA