NORDSTJERNEN: BENTE FRA NORGE

0 1,647

Bente har holdt på med papirhobby i et drøyt år. Hun begynte med hobbyen etter å ha deltatt på et kurs i januar 2015. Bente liker best å lage kort, eksplosjonsbokser og gaveposer og hun holder på med hobbyen når hun har tid og overskudd. Bentes papirprosjekter er dekorative med mange spennende detaljer og samstemte farger. Vi er glade for å ha Bente med oss i The Paper Crafting i dag.

IMG_2569Hva er ditt navn?
Mitt navn er Bente Granly.

Hvor bor du?

Jeg bor i Råde i Østfold.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?

Det har jeg, den heter Bentes hobbygleder

Hva slags papirhobby holder du på med?

Jeg lager mest kort, eksplosjonsbokser og gaveposer.

Når begynte du med papirhobby?

Jeg begynte med papirhobby etter å ha meldt meg på et kurs hvor vi lagde eksplosjonsboks i januar 2015.

Hvorfor begynte du med papirhobby?

Etter kurset ble jeg hektet og siden har jeg holdt på. Jeg elsker tiden hvor jeg sitter på hobbyrommet med arkene mine og det får meg til å koble ut andre ting.

IMG_2899
Et gutte konfirmasjons kort. Jeg fikk ide på å lage dette kortet når jeg så et kort på nettet.
IMG_2577
En dåps-eksplosjonsboks jeg laget på bestilling. Papirene er fra Maja design, som er min favoritt. Syns disse eskene blir så fine, og jeg lager de mest til bryllup og dåp.
IMG_2576
Innsiden av esken.
IMG_2543
En veske lommebok. De har jeg laget noen av, og syns de er søte å gi bort til for eksempel konfirmasjon. Arkene er også her fra Maja design.
IMG_2603
Mitt store prosjekt i våres, et stjernekort til min niese som har vært konfirmant. Alle sidene er dekorert med ark fra Bazzil og Maja Design.
IMG_2604
Inne i albumet har jeg satt inn bilder av konfirmanten fra dåp til konfirmasjon.

Holder du på med papirhobbyen ofte?

Jeg holder på med scrapping så ofte jeg har tid og overskudd. Men akkurat nå har jeg hatt en liten pause, blir jo et stort lager av kort.

 Hvordan er din scrappeplass?

Jeg har fått laget meg et rom med masse plass til å sitte med hobbyen min, der kan jeg sitte i fred og ro og kose meg i timesvis. Og så slipper jeg å rydde bort prosjekter som ikke er ferdig.

IMG_2848

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg er på scrappetreff ca 1-2 ganger i året hvor jeg får masse inspirasjon av de andre jentene. Så er jeg på Scrappiness, min lokale hobbybutikk på treff så ofte jeg kan. Ellers henter jeg inspirasjon på Instagram, Pinterest, Facebook og i Ett Trykk.

Foto: Bente Granly
Publisert med tillatelse

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More