Scrappeintervjuet: Carina fra Sverige

Carina fra Sverige begynte med scrapbooking for over ti år siden. Det var en god venn av henne som fikk henne til å begynne, og i dag er Carina med i Designteamet til Helihak. Carinas “hverdagsstil” innen papirhobby er vintage og Shabby Chic, men hun går heller ikke av veien for å lage prosjekter i andre stilarter – som for eksempel Steam Punk som du ser eksempel på i denne artikkelen. Vi er glade for å kunne presentere Carina for dere i dag. 

dt-carinahelihak
Carina Pettersson

Hva er ditt navn?
Mitt namn är Carina Pettersson.

Hvor bor du?
Jag bor i Skellefteå som är en liten stad i Norra Sverige.

Når begynte du med papirhobby?
Jag började med Scrapbooking för över 10 år sedan.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
En god vän till mig hade frågat(tjatat) flera gånger och ville att jag skulle börja, jag var ståndaktig i början och tänkte att jag skulle inte börja med ännu en hobby…Men till slut gav jag med mig och efter det är jag fast. Idag är jag även DT åt Helihak.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jag och min vän fick i uppdrag av Helihak att göra en massa steampunk alster till deras skyltfönster. Hade aldrig gjort något i Steam Punk förut men efter det är jag fast (igen). Så den här hatten är ett av de alster som kom fram under den tiden. Hatten har jag byggt från grunden i CardStock och sedan dekorerat den. Lila är min favorit färg, så den behöll jag själv och har den som bordsdekoration.
img_0599
img_0608

img_0601

Tags är också något som jag gillar att göra, så här får ni lite exempel på några stycken:tag

staffankort

lukastag

Jag älskar att altra och här får ni några exempel på det:

bok ask2

12570942_10206975770425704_859478570_n

Jag älskar Pion Designs papper, deras serier passar så bra till min “vardagsstil” Vintage/Shabby Chick. Reprints papper är också roliga att skapa med.

Hvordan er din scrappeplass?
Tänkte visa min lilla pyssel hörna som vi har inrett i en klädkammare jag och min man.

pysselrummet

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?
Jag har två goda vänner, (som tidigare har varit med i tidningen). Dessa är mina idoler och mina mentorer. Jag känner mig otroligt ödmjuk inför att jag blev ombedd att vara med här idag och är det någon som känner att de vill se mer av mina alster så är du välkommen att kika in i min blogg: http://carinaskapar.blogspot.se/ Eller till Helihaks blogg där jag lägger upp inlägg en gång i veckan: http://helihakblogg.blogspot.se/

Med detta tackar jag för mig och hoppas ni blev inspirerad av mina alster.
 
 
Foto: Carina Pettersson
Publisert med tillatelse

Posted

Translate »