NORDSTJERNEN: CHARLOTTE FRA DANMARK

0 775

Jeg blir så glad av å lese om Charlotte. Hun er en av de som har gjenfunnet gleden med papirhobby etter en lengre tids pause og jeg krysser fingrene for at flere følger i hennes fotspor. I dag lager Charlotte scrappebøker og kort på bestilling. Vi er glade for å kunne presentere Charlotte og hennes flotte papirprosjekter i The Paper Crafting i dag. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg hedder Charlotte og bor i Gentofte lidt nord for København. Her bor jeg sammen med min mand, og vores to børn på 10 og 14 år samt vores gravhund.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver mest LO og kort

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har altid været kreativ. Som barn tegnede og malede jeg en del, eller lavede keramik hos min moster.

Jeg faldt over scrapbooking i 2004 da jeg ventede min søn. Det blev starten på det første album. Men faktisk har jeg lavet scrapbøger længe før, for jeg har flere liggende fra mine barndomsferier, hvor jeg har gemt billetter og skrevet dagbog, Efter en længere pause har jeg det sidste års tid genfundet glæden ved at være kreativ. Jeg laver scrapbøger om vores ferier, børnenes skolegang eller fx alle de bryllupper vi har været til. I staten lavede jeg kun kort til eget brug, men på det seneste er jeg begyndt at lave på bestilling ligesom jeg har en kasse stående på arbejdet.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Jeg er laver mest noget der er enkelt og rent (CAS), men bruger gerne lidt glitter og blomster som pynt. Min stil er som udgangspunkt den samme som den altid har været, men jeg er blevet mere sikker i mit udtryk.

 

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Det er meget forskelligt hvor ofte jeg er kreativ, men gerne et par dage om ugen. Jeg slapper af med det og nyder at kunne fordybe mig i processen.

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Af alle mine ting er jeg mest glad for min papirtrimmer, min store samling af papir, mine swirl og rinestones, min nyindkøbte diecutting tool samt die med tilhørende stempler.

Hva inspirerer deg?
Jeg finder min inspiration mange steder både på facebook, pinterest og youtube. Til mine LO finder jeg stor inspiration på pagemaps.com, som jeg har fuldt i over 10 år.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»?
Hvis jeg fik muligheden, ville jeg rigtigt gerne møde Jennifer McGuire. Jeg er helt vild med hendes stil og den måde hun formidler på.

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Jeg har netop købt en del Spektrum Noir Markers som jeg gerne vil lære at bruge.

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg har mit eget lille krearum. Mit bord er 3m langt, men ofte har jeg ikke nok plads, og så bliver gulvet taget i brug. Min mand har lavet masser af hylder til opbevaring, og alle mine ting er sorteret i klare kasser.  Det betyder meget for mig at der er orden i tingene, og det er nemt at finde det jeg har.

Hvor kan vi finne deg?
Jeg har netop lavet en instagram profil, som hedder charlotterostrup

 

Foto: Charlotte
Publisert med tillatelse

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More