Scrappeintervjuet: Diana fra Danmark

Diana har laget kort og esker så lenge hun kan huske – det er bare det at de er blitt mer og mer avansert og detaljerte med årene. Et godt eksempel på det er den fantastiske “sushi-boksen” som hun har laget til en heldig mottaker. Vi er glade for å kunne presentere Diana for dere i TPC Magazine i dag. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg er 42 og bor sammen med min mand og vores to piger – min bonusdatter på 13 og min lille pige på 2,5 år. Jeg bor i Frederikssund, som ligger i den nordlige del af sjælland.
Jeg arbejder til dagligt med regnskab og mine kreative sysler giver et modspil til det og skaber god balance i mit liv.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har lavet kort og æsker, så længe jeg kan huske – de er bare blevet lidt mere avanceret og detaljeret med årene. Det, at bygge noget, har jeg altid syntes var skønt – det, at se papiret blive til kort og æsker, som gjorde andre glade.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg elsker kort eller æsker, der overrasker såsom rullekort, pop-up kort, explosion boxes osv. – modtager må godt opdage nye ting på kortet, hver gang der kigges på det. Jeg foretrækker at lave personlige projekter, så modtager kan se sig selv i det – prøver altid at få modtagers navn, interesser, arbejde etc. med på kortet. Jeg syntes, at den mest kedelige gave er en kuvert med penge – de skal helst ”pakkes” sjovt ind.
Ville så gerne kunne sætte mig ned og lave kort til en kortkasse, men syntes det svært, når jeg ikke kender modtager.

Holder du på med papirhobby ofte?
Så ofte som muligt. Hvis jeg har mange projekter, så bruger jeg hvert et ledigt øjeblik. Hvis der ikke er noget projekter eller idéer, så bliver det ikke til så meget.

Beskriv din stil for oss? Har din stil endret seg med tiden?
Om jeg har nogen stil – jeg syntes, at jeg spænder bredt, men spørger du mine scrap-veninder, så kan de til hver en tid genkende mine kort, så en eller anden form for stil har jeg nok. Jeg ved bare ikke, hvad man kan kalde den. Jeg er mest til grafiske mønstre og er som regel gladest for bagsiderne på mønsterpapiret. Farverne må meget gerne være støvet og gerne i lidt retro farver. Der er rigtig meget vintage papir, som jeg syntes er fantastisk smukt, men jeg har svært ved at lave projekter med det – det kan godt blive for sukker sødt.

Vis oss 3-5 av dine favorittprojekter. Hvorfor disse prosjektene dine favoritter?
1: Flyvemaskine som flyver, når man trækker i kortet. Jeg er rigtig glad for dette kort, fordi det kan bevæge sig og så er jeg bare glad for farverne.

2: En gæstebog til en konfirmand, der er en talentfuld fodboldspiller. Igen er det overraskelsen, når gæsterne åbner boksen, jeg er glad for og så personligheden i den. Det er meningen, at gæsterne skriver bag på billetterne og de røde/gule kort.

3: Et kort til konfirmanden, der elsker sin iPhone og kat. Telefonen er lavet som et shaker-kort for at give lidt liv til kortet. Når kortet åbnes bliver det til en æske hvori, der ligger en kuvert til penge.

4: Penge forklædt som sushi. Her er der rullet pengesedler ind i sushierne og igen er det det personlige og så at det ligner noget andet end det, det er.

5: Emoji-kort. Dette er ikke et personligt kort med navn på, men at det kan bevæge sig, syntes jeg er sjovt.

Hva inspirerer deg?
Inspirationen kommer helt klart fra andre og jeg er ofte på Pinterest og kigge på alle de fantastiske indlæg.
Idéerne kommer gerne når jeg står i badet eller ikke kan sove – der er så rigtig langt fra idé til resultat og kortene ser ofte meget bedre ud inde i mit hoved end i den virkelige verden.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg er vild med Lisa Rasmussen’s stil og fascineres af, hvad hun kan få ud af ting, hun finder rundt omkring – ting, som jeg aldrig selv ville tænke på at bruge på et kort.

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Nye trends indenfor scrap kan jeg godt være vild med, men der går altid lige lidt tid, før jeg selv kaster mig ud i det – skal lige summe lidt over det. Jeg kunne godt tænke mig at være bedre til Project Life, mixed media og lag-på-lag – det er have rigtig mange ting på ét kort uden, at det ser overfyldt ud.

Kan de nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Jeg elsker mine dies og Big Shot og laver meget sjældent noget uden en eller anden form for udskæring. Stempler, sværte og tusser bruger jeg også meget, så de skulle også med på en øde ø.

Hva står øverst på din ønskeliste?
Jeg syntes ikke rigtig, at jeg mangler noget og det vil min mand helt sikkert give mig ret i. Ville nok ønske, at jeg havde lidt mere tid – især i de perioder, hvor inspirationen og idéerne er der.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenkte deg å møte ”in real life”? Og hvorfor?
Tim Holtz ville være spændende at møde. Igen er jeg fascineret af hans stil og hvordan han kan få alt til at se fantastisk ud. Så er jeg også helt vild med hans Vintage Village Collection – der kan jeg få lov til at bygge mine egne huse.

Hvordan er din scrappeplass?
Hvordan min scrap-plads ser ud – rodet, meget rodet. Når først idéerne er der, så hiver jeg alt frem og så ænser jeg ikke rodet. Min mand er glad for, at døren kan lukkes ind til værelset.

Hvor kan vi finne deg?
Jeg har en blog, som ikke har været opdateret længe, men forhåbentlig bliver der snart lavet om på det. Den hedder dhalling.blogspot.dk ellers er jeg på Facebook og Pinterest under navnet Diana Halling.

Foto: Diana Halling
Publisert med tillatelse

Translate »