Scrappeintervjuet: Elin fra Norge

Elin fra Oslo er en kreativ person som alltid har hatt behov for å lage noe med hendene. Hun begynte allerede for 20 år siden med enkel kortlaging, men så tok kakebaking og designkaker all fritiden. Men i 2014 fant Elin tilbake til kortlagingen og hun synes det er kjempegøy. Det gjenspeiler seg i hennes flotte kort – de er fulle av farger og artige detaljer som gjerne er tilpasset kortets motiv.

Hva er ditt navn?
Mitt navn er Elin Rajadurai.

Hvor bor du?
Jeg bor på Stovner, en av Oslos bydeler.

SE OGSÅ: SCRAPPEINTERVJUET: TOVE FRA NORGE

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Min nåværende blogg er Elins hobbies, jeg er også på facebook under mitt eget navn, og på instagram med elinrajadurai.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager bare kort (ennå). Det er gøy å prøve ut forskjellige bretteteknikker for å få kortene litt mer spesielle. Papirblomster er jeg også avhengig av til kortene. Stempling og fargelegging med copic er gjennomgående på alle kortene jeg lager, og jeg har lagt min elsk på Magnolia stemplene, selv om jeg nå nylig har begynt å snuse på andre stempler også.

Når begynte du med papirhobby?
Holdt på med en del enkel kortlaging for kanskje 20 år siden, men så tok kakebaking og designkaker over all min fritid. Sluttet med bakingen i 2013 mens jeg var i sykepleiestudiene, men kjente på savnet etter en hobby og noe å bruke tiden på. Så våren 2014 tok jeg opp igjen kortene og syntes dette var kjempegøy.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg er en kreativ person, og har alltid hatt behov for å lage/produsere noe med hendene. Med papirhobby trenger jeg ikke å kjenne på tidspress, kan legge det fra meg og komme tilbake og fortsette der jeg slapp. Liker å lage noe som kan glede andre, samtidig som at jeg får brukt mye av meg selv.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere?
Kortet med sykepleieren lagde jeg som avslutningskort for en praksisperiode jeg og en gruppe studenter var i på et av Oslos sykehus. På kortet har jeg brukt ting fra sykehus hverdagen som en morsom effekt.

diakonhj.praksis1a

Kortet med Tilda og rokkeringen lagde jeg nå i sommer til min nieses datters 10 års dag. Fargevalg og detaljer på dette kortet ble jeg veldig fornøyd med.

maja4c

Kortet med solnedgang på stranda lagde jeg etter ferien i sommer, men skjell egenplukket fra stranda i Zakynthos (Hellas).

gd2a

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Så ofte jeg kan. På kveldene etter jobb og husarbeid er det godt å sette seg ned for litt alenetid. Kan ikke si at jeg får tid til det hver dag, men jeg prøver å finne mine små minutter.

Hvordan er din scrappeplass?
Min scrappeplass er full og liten. Jeg har et lite hjørnet på soverommet med et skrivebord og et kurvstativ som jeg har fylt til randen av papir, stempler, blomster og andre ting og tang jeg trenger. I det siste har jeg sittet på spisebordet og egentlig fylt det og, til familiens fortvilelse hehe..

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg henter mye inspirasjon fra Elizabeth Elton og hennes blogg.
Bruker også Copic Norge bloggen til inspirasjon for fargelegging. Ellers har jeg mange rundt om i verden som gir meg inspirasjon.


Posted

Translate »