,

Scrappeintervjuet: Hilde fra Norge

NORDSTJERNEN - FEBRUAR

Hilde var egentlig mest opptatt av kakebaking, men da hun i 2005 kom over nettstedet “Din hobby” traff hun på flere scrappere og dermed ble hun fristet til å prøve papirhobby. I dag lager Hilde mest kort, gjerne med “lag-på-lag”, blomster og charms, men det blir også noen esker og mindre gaver inni mellom. 

Nordstjernen: Hilde fra NorgeHvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg heter Hilde, jeg er 48 år og har tre voksne barn. To av barna er flyttet ut av redet, tredjemann er på internatskole, men er hjemme i helgene. Jeg jobber 100% som kontorleder innen helse. På fritiden driver jeg med papirhobbyen min, er mye sammen med venner, går turer i skog og mark, og er på trening.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg startet med papirhobbyen i 2005. Jeg hadde opprinnelig kakebaking som hobby, og var med på ett nettsted som het “Din Hobby” – denne hadde lite kakebakere, men mange scrappere, så jeg ble fristet til å forsøke dette. Siden har jeg holdt på med papirhobby.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager stort sett kort for alle anledninger. Esker og små gaver (vertinnegaver) lager jeg også. Jeg er ingen scrapper – har nok begynt på noen album, men de har aldri blitt ferdige.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Hvor ofte jeg holder på avhenger alt av hva jeg ellers har på planene mine, samt lysten på det. Jeg er DT (i ett designteam) så jeg må levere ett kort hver måned til dem. Noen ganger blir det kun med det ene kortet per måned, andre måneder blir det flere kort. I det siste har det vært lite, litt tørke rett og slett, men kjenner at lysten kommer sigende sakte tilbake. Nå har jeg meldt meg på kurs, for få få opp igjen gløden, jeg har også meldt meg på et par treff, som kan være med å få vekk tørken.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Stil – vel, jeg vet ikke om jeg har noen spesiell stil egentlig. Men det er ofte litt sånn lag på lag, med blomster, blonder, bånd og charms. Forsøker av og til å gå ut av denne «stilen» med noe annet, men faller raskt tilbake til samme type kort.

Håndlaget kort fra Hilde Håndlaget kort og eske fra Hilde Håndlaget kort fra Hilde Håndlaget kort fra Hilde Håndlaget kort fra Hilde - Bryllupskort

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Jeg kan ikke leve uten skjærebrett, Copic-tusjene, stempelplattformen, dies og Big shot – men det er mye annet jeg også ville hatt med meg da – men må man velge ut fem så må det bli disse.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Øverst på ønskelista nå står utstyr og dies til å lage blomster selv. Det har jeg ikke forsøkt enda, og hadde vært morsomt å få testet ut det.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Hvem jeg kunne tenke meg å treffe – tja, ville vært morsomt å hilse på Tim Holtz da, han lager jo så mye kult.

Hvordan er din scrappeplass?
Scrappeplassen min er som oftest et sted hvor jeg ikke vil slippe noen inn – her er det masse papirer og utstyr ut over hele pulten. Kreativt kaos? På bildet har jeg jo ryddet veldig – for egentlig har jeg ganske stor plass, som bildet sier, men jeg har det som oftest litt trangt om plassen. Men det er vel slik det skal være?

Hvor kan vi finne deg?
Jeg er å finne på blogg: Hildes hobbyblogg

Foto: Hilde
Publisert med tillatelse

Translate »