NORDSTJERNEN: HELLE FRA DANMARK

1 1,408

Helle fra Danmark har laget kort i mange år, men har kommet ordentlig i gang i løpet av det siste året etter at hun fikk Big Shot-maskin. Nå lager Helle minialbum, layouts, sangskjulere, invitasjoner og bordkort i tillegg til kortene. Mitt inntrykk er at Helle gjerne bruker elementer fra naturen i sine vakre papirkreasjoner og vi er glade for å kunne presentere Helle for dere i dag.

1Hva er ditt navn?
Jeg hedder Helle Skøde og bor i Ikast i Danmark.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har en forholdsvis ny blog, “Det der fylder”, men jeg er ikke så god til at få den opdateret. Derimod ligger jeg de fleste af mine ting på Pinterest og i gruppen Kort og scrap inspiration på Facebook.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver mest kort, men har også lavet et par minialbum og nogle LO og når der byder sig en lejlighed kan jeg godt lide at lave sangskjulere, invitationer eller bordkort til fester.

2
Sangskjuler til min farbror og tantes guldbryllup.
3
Jeg er også rigtig glad for at lave kort ud fra motiver jeg finder forskellige steder – her et herrekort til en fyr der er glad for sin motorcykel.
4
Et af de kort jeg lavede bare fordi jeg havde lyst til at lave noget anderledes og jeg elsker de små stickers med tekster.
5
Og her et af de sidste kort jeg har lavet.


Når begynte du med papirhobby?

Jeg har lavet kort i mange år, i starten mest med 3D og stickers m.m.. Først indenfor det sidste års tid er jeg kommet rigtig i gang med at lave scrapbook og kort, da jeg fik min Big Shot der. Jeg har altid været glad for at arbejde med papir og har da også gjort lidt både i origami og quilling. Da jeg var ung gik jeg på kunsthøjskole, og har siden da været glad for at lave alt der handlede om at være kreativ.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg scrapper praktisk talt hver dag – kortere eller længere tid, og mit scrapbord ser da også ud derefter, så for at skåne jer for at se en masse rod, så er der ikke noget billede af mit scrapværelse.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg har valgt fire projekter, som jeg syntes viser meget godt hvor forskellige ting jeg laver, jeg kan godt lide at eksperientere med nye stile som jeg ser på nettet eller hos nogle af mine scrapvenner – de der inspirerer mig mest er:

http://pipserier.blogspot.dk/
http://lisaskreativeunivers.blogspot.dk/
http://hosfruhansen.blogspot.dk/
http://www.byrosenfeldt.dk/

Foto: Helle Skøde
Publisert med tillatelse

close
1 kommentar
  1. Dorthe Pabst skriver

    Heyy… Hende kender jeg jo 🙂
    Så hyggeligt at se dig her Helle – og så fortjent! 🙂
    Og tak for du mener jeg kan inspirere dig, nu er jeg stolt!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More