NORDSTJERNEN: JOSEPHINE FRÅN SVERIGE

0 1,741

Josephine har papir rundt seg både på jobb og på fritiden. Sammen med mannen Jesper driver Josephine webshoppen Pysselsugen i Sverige. Josephine begynte med scrapping for rundt ti år siden da hun sammen med søsteren var innom en hobbybutikk. Josephine er glad i ulike bretteteknikker og hun henter inspirasjon fra You Tube, Pinterest og på treff. Vi er glade for å kunne presentere Josephine i The Paper Crafting denne lørdagen. 


Vem jag är
Jag heter Josephine Levin, är 27 år gammal och bor i Vejbystrand i Skåne med min Sambo Jesper. Vi driver tillsammans webshoppen Pysselsugen.

När jag började
Jag började scrappa för ca. 10 år sedan när min syster tog med mig till en pysselbutik. Jag började med att göra egna kort som såldes i min inredningsbutik jag drev då och sen har jag fortsatt att pyssla varje vecka efter det.

Vad jag gör och hur ofta
Jag gör mest olika kortvikningar och på sistone har det blivit mycket kundbeställningar på kort, vilket är det absolut roligaste att göra. Det blir några timmar om dagen i pysselrummet då detta är mitt jobb.

Min stil
Jag skulle beskriva min stil som väldigt speciell med många dekorationer och jag älskar att använda glitter på mina kort! Min stil går åt den söta och romantiska stilen.

Inspiration
Min inspiration kommer oftast från Youtube, Pinterest och från pysselträffarna jag anordnar där vi är ett gäng som pysslar tillsammans. Jag får många idéer från min syster Anny då vi båda är väldigt förtjusta i Santoros gorjuss flickor! Vi brukar ses någon gång varje vecka och pyssla tillsammans, det ger mig mängder av inspiration och idéer!

Vad jag vill lära mig
Jag skulle vilja bli bättre på färgläggning och skuggningar. Mixed media är något jag aldrig provat på, men det skulle vara kul att lära mig.

Jag skulle inte klara mig utan
Min blå cuttlebug maskin, Santoros watercolour pennor, stickles- alla färgerna, min fina skärmatta från Santoro och mina vikta kortstommar med kuvert.

Överst på min önskelista
Det får bli Santoros lila förvaringsväska på hjul. Den är så fruktansvärt söt!

Vem inom scrapvärlden vill jag träffa IRL
Jag skulle vilja träffa Brandy från Brandyscards.com för hon verkar så genuint glad över hennes jobb. Jag tittar på alla hennes videos och brukar få många idéer från henne.

Mitt scraprum
Här inne får allt mitt pyssel samsas om platsen tillsammans med webshopens lager.

Här hittar ni mig
Ni hittar min webshop här, Pysselsugen och är ni sugna på att se mina projekt så finns jag även på Facebook, pysselsugen.se. Och är det så att ni har vägarna förbi Ängelholm i Skåne så kom förbi och var med på en träff och besök vårt showroom där vi visar upp våra produkter och ger lite tips på vad man kan göra med dem. Känn er varmt välkomna.

Foto: Josephine
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More