NORDSTJERNEN: JULIE VIKTORIA FRA DANMARK

0 934

Julie Viktoria fra Danmark lager helst layouts og Project Life-sider. Etterhvert som barna har vokst seg til har det blitt mindre fotografering, men Julie Viktoria minner seg selv på å ta bilder når det skjer noe i livene deres. Julie Viktoria liker å bruke hvit bakgrunn på layoutene, og hun pynter gjerne med naturelementer som fjær og trepynt. 

Hvem er du?
Jeg hedder Julie Viktoria og bor i Fredericia. Jeg er døv og mor til to børn på 7 år og snart 4 år. Jeg læser til markedsføring økonom i Kolding. Jeg har altid vild med hobby siden jeg var lille pige. Min familie strikker meget – jeg havde lært at stikke og var faldt for det indtil min ”plejemor” lærte mig at lave kort med både te kort og 3D papir til at lave lag og lag. Derudover er jeg primært at være sammen med mine børn, min familie og studie.

Hvorfor begyndte du med papirhobby?
Som tidligere nævnt har jeg lavet kort, da jeg var mindre indtil jeg blev gravid med min søn for syv år siden. Jeg tænkte at lave en personlig barnebog til min søn. Jeg kom til at google og finde frem til scarpbooking, som jeg faldt for – og bliver ved med det indtil i dag. Det er primært at lave layout 30×30 til album med billeder fra mine børns liv.

Hvad slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver primært layouts og Project Life.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
I starten begyndte jeg at lave layouts brugte jeg meget tid i hobbyrummet. Indtil jeg flyttede, brugte jeg meget mindre tid på det, fordi jeg ejer ikke rummet – og hele ting stiller i et skab. Det har stået meget stille siden jeg flyttede for snart halvandet år siden. Jeg laver stadig layouts, når jeg har lyst til eller har tid til det. Desuden når hobby kan lade stå i stuen i flere dage i træk. Mine børn bliver nemlig større og større, så det er mindre og mindre billeder i deres liv – selvom jeg påminder mig at tage billeder og deres oplevelser eller det sker noget. Derfor har jeg en note enten i mobil eller papir for at huske hvad det skal komme i albummer. Jeg fremkalder nemlig billederne, derfor er det godt for mig at skrive en noter for at huske hvad jeg fremkalder billederne.

Beskriv din stil for os. Har din stil ændret sig med tiden?
Min stil har ændret og udviklet sig med tiden, jeg lærer. Det er ikke altid den samme stil jeg laver. Jeg kan godt lide at lave noget forskelligt stil. Jeg er mest glad for at bruge fjer, træpynt, kageservietter og osv på mine projekter. Jeg kan ikke undvære at bruge hvid karton som baggrund. Det er det vigtige at have på lager. Da jeg er ikke særligt godt til at bruge mønster eller andre farver karton som baggrund.

Vis os nogle af dine favoritprojekter.

Hvem inspirerer dig?
Det er primært fra sociale medier, som jeg finder på Pinterest og Facebookgrupper, nogle gange Youtube af de bestemte personer, som jeg følger med.

Er det noget papirhobby du har lyst til at lære?
Jeg vil øve mere med maling på layouts. Det brugte jeg engang – men ikke længere. Jeg vil meget vende tilbage til maling på layouts.

Hvad står øverst på din ønskeliste?
Jeg ønsker at eje flere mists, træpynt, fjer. Selvfølgelig flere alfabeter, som jeg er vild med at sætte på layouts, altså de store alfabeter. Ikke så mange jeg ønsker at eje, når min hobby har stået meget stille siden flytningen. Så det er svært at komme i gang. Da jeg vil primært bruge alle ting jeg har nu på lager, før jeg begynder at købe nye og komme på min ønskeliste.

Hvordan er din scrapplads?
Jeg ejer ikke længere rummet efter jeg blev alene og flytningen. Men jeg ønsker stadig at eje en. Jeg har overvejet at lave et lille bord ind i mit soveværelse, hvor jeg kan have hylde på væggen og sætte alle scrapting ovenpå. Det er svært at bestemme, når jeg har ikke rigtig fundet ud af hvilket bord og hvilke hylder jeg skal bruge, da jeg mangler nemlig mere inspiration.

Hvor kan vi finde dig?
Jeg har en blog “Julie Viktoria” og jeg har også instagram profil, der hedder jeg jallyvss. Min profil er lukket – men jeg lukker dig ind, hvis du søger mig.

Foto: Julie Viktoria
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More