Scrappeintervjuet: Karen fra Danmark

Karen har holdt på med forskjellige typer hobby hele sitt liv, og begynte med kortlaging for rundt ett år siden. Gjennom kortlagingen får Karen forent alle sine kreative evner og hun er totalt bitt av basillen. Når hun lager kort finner hun ro og hun nyter å kunne la fantasien råde. Vi er glade for å kunne presentere Karen i The Paper Crafting denne lørdagen. 


Hvem er du? 

Mit navn er Karen Harsdorf Rosenkvist Hansen, jeg er 39 år, bor sammen med min mand, mine to børn, en søn på 14 og en datter på 8 og vores lille kat Charlie. Vi Bor i Horsens. Men jeg er født og opvokset i Sønderjylland.

Når begynte du med papirhobby og hvorfor?
Jeg har været kreativ hele mit liv med silkemaling, vindues maling, tegnet, syet tøj, klippet papirklip, malet mm. Men for ca. et år siden begyndte jeg med at lave kort. Jeg har en barndomsveninde, der også laver kort og det måtte jeg også i gang med. Jeg har fundet ud af, at det med kort, forener alle mine kreative evner. Så er jeg total bidt. Det giver mig ro og jeg nyder at bare lade fantasien råde.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg vil helst lave kort, da det giver mig de udfordringer jeg godt kan lide, man kan lave dem helt simple eller gå helt amok i dies, stempler og pynt. i exploding boxes, æsker, pop up. Ja igen, kun fantasien sætter grænsen.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg vil helst stå ved mit krea-bord hver dag, men det er der ikke helt tid til. Så jeg er der så meget som muligt og det bliver da også til 3-5 gange i ugen. Jeg fordyber mig nogle timer af gangen. Men er der bestillings kort, skal der være tid ;o)

Beskriv din stil? Har din stil endret seg med tiden?
Jeg startede med helt simple kort, papir og så ellers nogle klistermærker. Men så kom der stempler, BIG SHOT, dies, distress ink, Zig Clean Color, embossing folder og pulver og så tog det ellers fart. Og jeg er slet ikke færdig med at udforske de mange teknikker der er.

Hva inspirerer deg?
Dem der bestiller kort, giver mig som regel et tema, en interesse eller lignende. Men ellers er det mit liv. Jeg kan godt pludselig se et farvespil eller et nyt stempel, som så for fantasien og den kreative hjerne til at løbe der ud af, men ellers Pinterest eller YouTube, er der også mange gode idéer.

Er det noe innen papirhobbyen du har lyst til å lære deg? 
Ja, exploding boxes og flere teknikker med Distress ink og mine Zig Clean Real Brush. Der er utallige muligheder i disse. og man kan lave de mest fantastiske farvespil og kort med disse teknikker.

Kan du nevne fem produkter du ikke kan være foruten?
Min BIG SHOT – helt klart, mine Zig Clean Real Brush, skum puderne til at lave dimentioner på mine kort, embossing folders til struktur og mine nuvo drops.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Uhh, der står mange ting, men resten af Zig Clean Real Brush, så jeg har et komplet sæt eller et komplet sæt Chameleon Tuscher. Det tror jeg ville være helt øverst.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte “in real life” og hvorfor? 
Stephanie Barnard, Jennifer McGuire eller Stacy fra Scrapbooking Made Simple. De er utrolig livsglade og kreative, har nogle fede teknikker og vidt forskellige stile. Tror jeg kunne lære rigtig meget af dem.

Hvordan er din scrappeplass?
Den er organiseret og rodet. Jeg vil helst have det hele indenfor rækkevidde, men det kan man jo af gode grunde ikke. Så efter jeg har været igang, har jeg ALT i et stort krea rod på mit bord! og jeg elsker det, men det ender som regel med at jeg ikke kan finde noget og så må jeg rydde op igen, og så starter det hele forfra. 

Hvor kan vi finne deg?
Jeg er på Facebook: Unika kort by Rosenkvist og på Instagram: Unika_kort_by_Rosenkvist. Jeg er endnu ikke begyndt at lave videoer og blogg. men det kommer nok en dag. Til december kan man købe mine kort en lille gårdbutik udenfor Kolding. Det bliver lidt spændende at prøve at få dem i en fysisk butik.

Mine prosjekter:
De frem kort jeg har valgt at have med i denne artikel, er nogle kort der illustrere min stil lige nu. Jeg elsker børne kort og ikke mindst shaker kort. Jeg tror ikke jeg har et favorit kort, men elsker at blande dies, tuscher, papir og pynt. Jeg tror mine kort illustrere mit humør den dag de bliver lavet. dem med farver og glimmer er de glade sprudlende dage. De mere stilrene, er dage, hvor jeg trænger til ro og det simple look. Men som sagt, jeg er meget ny i faget og forventer at udvikle både stil og teknikker i fremtiden.


Foto: Karen
Publisert med tillatelse

Translate »