Scrappeintervjuet: Karen Marie fra Danmark

Karen Marie fra Danmark har vært kreativ så lenge hun kan huske. I hennes barndomshjem fantes det alltid papir, tusjer, tape og garn å leke med. I 2005 bodde Karen Mare et halvt år i USA og der ble hun veldig inspirert av de enorme hobbybutikkene som har fullt av fantastiske ting. Karen Marie ønsker å holde på med noe kreativt hver dag, men akkurat nå strikker hun mest babytøy siden hun venter sitt første barn nå i sommer. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg er 35 år gammel og bor i Danmark i en forstad til Århus. Jeg bor sammen med min kæreste og min norske buhund i et stort hus med masser af plads til kreative udfoldelser, omringet af en fantastisk have fyldt med blomster og skvalderkål!

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby? Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg har været kreativ så længe jeg kan huske, i mit barndomshjem var der altid papir, tusser, tape og garn til at lege med. Jeg strikkede og hæklede, klippede gækkebreve og julepynt og lavede decoupage og origami.  I 2005 boede jeg et halvt år i USA sammen med min kæreste, og blev meget inspireret af de enorme hobbybutikker fyldt med fantastiske ting! Jeg købte mine første stempler, og startede med mixed media og art journaling som en måde at få brugt min store samling af papir, glimmer, mønstret tape, pailetter, servietter, klistermærker og fine bånd.  Et par år, og mange fyldte art journals senere, begyndte jeg at lave kort – de fylder ikke så meget! 

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg vil helst lave noget kreativt hver dag, men for tiden er det mest strikning af babytøj, da jeg venter mit første barn til sommer.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Min stil er lidt ud over det hele, det afhænger af humør og hvem der skal have kortet! Min stil har udviklet sig efterhånden som jeg har lært nye teknikker og købt nye produkter.

Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter. Hvorfor disse prosjektene dine favoritter?
Jeg er bedst tilfreds med de ting jeg laver, når det lykkedes mig at ramme det billede jeg har inde i hovedet. Det er altid sjovt at lave kort til bestemte personer, så kan jeg tage udgangspunkt i deres yndlingsfarver, interesser osv.

Hva inspirerer deg? 
Der er masser af inspiration online, men en tur med hunden eller havearbejde kan også give ideer. Nogle gange drømmer jeg endda om at lave kort!

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg er meget inspireret af The papercraftings skribent Ellenor Emilsson, hun laver nogle fantastiske CAS kort!

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Jeg er meget glad for min Big shot, mine stempler og zig tusser!

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg er så heldig at have et helt værelse til rådighed, et rum fyldt med papir, garn, stof, glimmer, pailetter, og en stol hvor hunden kan sove, mens jeg sidder og er kreativ!

Hvor kan vi finne deg?
Jeg er på Instagram som hansen.karenmarie, men der er mest billeder af min hund! Jeg prøver at være med  når the papercrafting holder world cardmaking day cyber crop på facebook. Generelt er jeg dog ikke så god til at få taget billeder af de ting jeg laver.

Foto: Karen Marie
Publisert med tillatelse

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.